Coca-Cola Akademi U17 Ligi'nde finalistler belli oldu

 Antalya'daki Topkapı Palace sahalarında devam eden Coca-Cola Akademi U17 Ligi finallerinde grup maçları tamamlandı ve finalistler belli oldu..


 Son karşılaşmasında Trabzonspor A.Ş ile 1-1 berabere kalan Bursaspor, A Grubu'nu zirvede tamamlayarak adını finale yazdırdı. Trabzonspor A.Ş. ise ikinci sırada yer aldı. Bu grupta yapılan diğer karşılaşmada Samsunspor Gaziantepspor'u 5-0 yendi. B Grubu'nda ise liderliği, son maçında Bucaspor ile 3-3 berabere kalan Fenerbahçe A.Ş. elde etti. Mersin İdman Yurdu'nu 3-1'lik skorla geçen Gençlerbirliği ise ikinci oldu.
Bursaspor ile Fenerbahçe A.Ş. arasındaki Coca-Cola Akademi U17 Ligi finali 26 Mayıs Cumartesi günü saat 18.00'da oynanacak. Aynı gün saat 15.00'da ise Trabzonspor A.Ş. ile Gençlerbirliği üçüncülük maçında karşı karşıya gelecek.
Cumartesi günkü final, Fenerbahçe ile Bursaspor arasında bu sezon alt yaş takımlarında yapılacak dördüncü final olacak. Coca Cola Akademi Ligi U14 ve Akademi Ligi U15 finalinde karşı karşıya gelen iki takımdan Fenerbahçe her 2 finali de kazanarak şampiyon olmuştu. Bursaspor U15 takımı da Fenerbahçe U15 takımını Nike Premier Cup Finali'nde 3-0 yenerek şampiyonluğa ulaşmıştı.



 www.tff.org

Yorumlar