Büyük Çavuşlu'dan İzzettin Zaferi: 3-2

  
2 .Amatör 2.Grup ta mücadele eden İzzettinspor ve Büyük Çavuşluspor Silivri Stadında karşı karşıya geldi.

Orta Hakem İlker Karaoğlu’nun startı ile birlikte müsabaka santra ile başladı.

Müsabakanın ilk dakikaları Büyük Çavuşlusporun baskısı ile sürerken İzzettinspor Büyük Çavuşluspor’a taviz vermedi.Sürekli olarak şut denemelerine kalkışan Büyük Çavuşluspor bir türlü kale ağlarını bulduramadı.

İzzettinspor oyuncuları da Büyük Çavuşluspor kalelerini yoklamaya çalıştı fakat başarısız oldu ve ilk yarı 0-0 olarak eşitlikle noktalandı.

Müsabakanın 2. yarısına girilirken;İzzettinspor,karşılaşmanın ilk golünü attı . İzzettinspor oyunucusu Fazıl 50.dk da takımını 1-0 öne geçirdi.

Müsabaka hızlı bir şekilde devam ederken;Büyük Çavuşlu baskısı başladı ve 64.dk da Cem’in attığı golle Büyük Çavuşluspor beraberliği yakaladı ve 1-1 eşitlikle müsabaka devam etti.

Büyük Çavuşluspor İzzettinspor sahasından kendi ceza alanı içersine top geçirmemeye başladı.64.dk ya girilirken Büyük Çavuşluspor yedek oyuncularından olan Ünalın asistiyle ve  Sonerin kafa vuruşuyla tamamlanan gol Büyük Çavuşluspor’u 2-1öne geçirmeyi sağladı.

Büyük Çavuşluspor,İzzettinspor kalelerini zorlarken 80.dk Ramazan’ın attığı klas vuruşla Büyük Çavuşluspor’un skoruna bir puan daha ekledi ve  3-1 öne geçirdi.

Müsabakanın son dakikalarına doğru Büyük Çavuşluspor zaman geçirmeye çalışarak aralarında tek pas yapmaya başladı.

86.dk da İzzettinspor oyuncusu Can’ın ansızın attığı golle takımının skorunu bir puan daha yükseltti fakat Büyük Çavulşuspor’un skorunu geçmeye yetmedi ve müsabakanın 90.dk sının dolmasının ardından Büyük Çavuşluspor İzzettinspor karşısında sahadan 3-2 galibiyetle ayrıldı ve müsabaka noktalanmış oldu.



STAD : Silivri Stadı
HAKEMLER : İlker Karaoğlu 8, A. Yakup Akçal 7, Burak Menteşe 7
SAHA KOMSERİ : Remzi Akyıl 
BÜYÜK ÇAVUŞLUSPOR: Ferit 7, Fırat 6, Yakup 7, İlkay 7, Mehmet 7(Serhat 5),Efkan 6(Ünal 7), Ramazan 8, Faruk 7, Ümit 6 (Salih 6), Cem 8, Soner 8
İZZETTİNSPOR : Koray 5, Umut 6, Koray 6, Cem 6, Aytaç 7, Samet 7,Fazıl 8, Ömer 6 (Recep 5), Çağdaş 6, Can 7, Emre 7 
GOLLER : Fazıl 50.dk,Cem 64,86.dk, Soner 75.dk, Ramazan 80.dk



Batuhan GÜÇLÜ 

Yorumlar