Bezirganbahçe Vezirler Gibi


 Son maçta Altınyıldız’ a yenilen Bezirganbahçe, kendi sahasında misafir ettiği Yeşildirekspor’ u 3 golle geçerek grupta ki iddiasını devam ettirdi.

 
 Grubun iddialı takımlarından Bezirganbahçe ile Yeşildirek arasında oynanan karşılaşma öncesi forma krizinin yaşandığı Halkalı Etap Stadında, duruma Hayati Yolcu el attı. Her iki takımın renklerinin aynı olması, Bezirganbahçe’ nin kulüpten getirttiği farklı formalar giyilerek 15 dakika gecikmeyle karşılaşma başladı. Karşılaşmada baştan sona Bezirganbahçe’ nin üstünlüğü vardı. İlk yarıda Yeşildirek takımı zaman zaman fırsatlar yakalasa da pozisyonları gole çeviremeyince devre 0-0 tamamlandı.


 Bezirganbahçe 2. yarıda etkili oynamaya başladı. 64. dakikada Uğur ile 1-0 öne geçen Bezirganbahçe, 74. dakikada Ekrem Ege ile farkı ikiye çıkarıp rahatlayan taraf oldu. Baskılı futbolunu devam ettiren Bezirganbahçe 84. dakikada, ikinci yarı oyuna giren Ramazan ile 3. golü bularak sahadan galip ayrılmayı bildi.
 Bezirganbahçe bu sonuçla, haftanın diğer önemli maçında Altınyıldız puan kaybetsede ikili averajda üstünlüğü olan taraf olduğundan 4. lükteki yeri değişmedi.

Yorumlar