Beyciler'in Puan Kaybı Sürüyor: 4-2


 Beycilerspor ve GOP Yeniköyspor karşı karşıya geldi.Beycilerspor'un ev sahipliğini yaptığı karşılaşmada, Orta hakem Murat Hakbal'ın gözetiminde sahaya çıkan Beycilerspor ve GOP Yeniköyspor oyuncuları santra ile müsabakaya başladı.

STAD: Silivri Stadı
SAHA KOMSERİ : Remzi Akyıl
HAKEMLER: Murat Hakbal 7, A.Yakup Akçal 7, Kadir Kaçaker 7
BEYCİLERSPOR : Can 6, Fuat 7(Batuhan 6), Aykut 6 (Aziz 7),Samet 6, Bülent 6, Berkant 7 (Efecan 6), Erdi 7, Semih 6, Orçun 6, Okan 8, Evren 9
GOP YENİKÖY : Cenk 7, Şaban 7, murat 7, Talip 8, Arif 7, Servet 8, İsmail 8(Recep 7), İsmet 7, Musatafa 7 (Adem 6),Ertuğrul 9,Melih 7(Tolga 6)
GOLLER : Evren 9,27.dk, Arif 14.dk (Penaltıdan),İsmail 36.dk, Ertuğrul 70.dk, Talip 78.dk


Mücadele nin daha henüz ilk dakilarında Beycilerspor 9.dk Evren nin attığı golle 1-0 öne geçti.Misafir takımın yediği ilk golün ardından GOP Yeniköy Beycilerspor’a karşı baskı uygulamaya başladı.Beycilerspor ceza alanı içersinde gerçekleşen bir faul kararı ile bir penaltı kararı gerçekleşti. 14.dk ya girilirken GOP Yeniköyspor oyunucusu   Arif penaltı vuruşu için topun başına geçti ve sağ üst köşeye attığı golle GOP Yeniköyspor’u beraberliğe taşımış oldu.

Müsabaka devam ederken Beycilerspor taraftarları penaltı kararına itiraz ettiler küfürler ve hakemlere hakaretler savuran Beycilerspor taraftarları Misafir takım olan GOP Yeniköyspor Kulübü Başkanı Gökmen Altınbaş’a da ağza alınmayacak argo sözler söylediler.GOP Yeniköyspor Külübü Başkanı Gökmen Altınbaş da bu durum karşısında hakemlere “Hocam küfür ediyo bu taraftarlar sahadan derhal atılsınlar” diye konuştu.Bir türlü sakinleştirelemeyen taraftarlar polis ekiplerinin türübünlere çıkmasıyla taraftarlar sessizleşti.

Müsabakanın 27.dk.sına girildiğinde Beycilerspor oyuncusu Evren’nin attığı golle  2-1 öne geçti fakat Beycilerspor taraftarları hakemlere argo sözler söylemeye devam etti.

GOP Yeniköy’ün baskısı bu itirazlara karşı başladı ve 36.dk da Yeniköyspor oyuncusu İsmail’in attığı golle  maçın ilk yarısının skorunu 2-2 eşitlikle noktalamış oldu.

Karşılaşmanın 2.yarısında GOP Yeniköy baskısı devam etti  2.Yarının 70.dk kasında Beycilerspor defans oyuncusu Samet bir faul yaptı ve bir frikik kararı verildi.Topun başına geçen Ertuğrul müthiş bir falsolu vuruşla top ağları gördü ve Ertuğrul GOP Yeniköyspor’u 3-2 öne geçirmiş oldu.Ve müsabaka süresince GOP Yeniköy Beycilerspor’a taviz vermedi. Müsabakanın 78.dakikasında GOP Yeniköyspor  defans oyuncusu Talip’in attığı golle öne geçti ve Beycilerspor karşında galip gelerek skoru 4-2 üstünlükle tamamlamış oldu.


Batuhan GÜÇLÜ 

Yorumlar