Bakırköy Gençlik, Eksik Kalmasına Rağmen Galip 3-1


 Hafta içi oynanan karşılaşmalarda galip gelen iki takımı karşı karşıya getiren 2. Amatör 10 Grup karşılaşmasında 10 kişi kalmasına rağmen 3 puanın sahibi Bakırköy Gençlik oldu. 

 BAKIRKÖY GENÇLİK  3  EMİRGAN  1


 Karşılaşma her iki tarafın birbirine üstünlük kurma çabalarıyla başladı. Bu çekişmeden galip çıkan, orta alanda daha fazla top yapan ve rakibine ağırlığını koyan taraf Bakırköy Gençlik oldu. Bu etkili oyun çok geçmeden beraberinde gol getirdi ve Şakir ile 1-0 öne geçen Bakırköy Gençlik ataklarını daha da arttırdı. Bu dakikalarda pozisyon üretmekte zorlanan Emirgan, yakaladığı bir kontra atakta ceza sahasına girmeden Turhan’ ı çektiği gerekçesi ile Veysel’ in kırmızı kartla oyun dışı kalmasına rağmen aradığı golü bulamayınca ilk yarı 1-0 bitti.


 İkinci yarı eksik oynamasına rağmen mücadele üstünlüğü Bakırköy Gençlik’ teydi. Sağlı sollu geliştirdikleri ataklarla Emirgan kalesini yoklayan Bakırköy Gençlik önce Mustafa daha sonra da günün yıldız isimlerinden Gürkan’ la 3-0 ‘ lık üstünlüğü yakaladı. Bu dakikadan sonra biraz daha rahat top oynayan taraf Bakırköy Gençlik olurken, bu rahatlık Emirgan’ ın işine yaradı. Maçın 78. dakikasında Emirganspor adına gelişen bir atakta defansın arkasına atılan topu iyi takip eden Aziz, maçın sonucunu tayin eden golü Bakırköy Gençlik Spor kalesine yolladı. 3-1.

Yorumlar