Avcılar, Aslan’ ı Avladı…


 Avcılar Belediye Spor altyapısı herzamankinden daha iyi işler yapıyor. Günün karşılaşmasında Turgut Özal stadında konuk ettikleri Başakşehir Aslanspor’ u bol golle geçtiler. 13-0 

 
AVCILAR BLD.  13   BAŞAKŞEHİR ASLANSPOR  0



 Maçın daha 1. dakikası dolmadan Batuhan ile karşılaşmaya adeta 1-0 önde başlayan Avcılar Bld.rakibi üzerinde müthiş bir baskı kurarak sahanın tek hakimi oldu. Sağlı sollu ataklar geliştiren Erdal Hocanın talebeleri, topa sürekli sahip olma isteği ve ayağa paslarla güzel görüntü sergilediler.  Avcılar Bld. gençleri önümüzdeki yılların şampiyonluklarının zeminini şimdiden hazırlıyor gibiler. Karşılaşmada goller arka arkaya gelmeye başlayınca Aslanspor’ un motivasyonu da düştü. Yine de mücadeleyi bırakmayan Aslanspor oyuncuları Hüseyin Hoca’ nın söylediklerini yerine getirmeye çalıştılar. Bazı pozisyonlarda sertlikler olmasına rağmen herhangi bir sakatlık yaşanmadı.
Bayram 4, Batuhan 3, Eren 3, Hakan 1, Nezih 1 ve Aslanspor’ un kendi kalesine attığı golle, Avcılar Bld. 13-0  lık farklı bir skorla maçı kazanarak liderlikteki yerini sağlamlaştırmış oldu.


 Maçtan sonra Aslanspor altyapı sorumlusu Hüseyin Saraç yaptığı açıklamada; daha yeni kurulmuş bir kulüp olduklarını, Merter ve Başakşehir’ de futbol okulu olarak hizmet verdiklerini belirten Hüseyin Saraç,  altyapıya önem verdiklerini ilerleyen yıllarda bu gençlerle kuracağımız A takım ve diğer kategorilerde daha iyi işler yapacaklarını belirtti.
 Diğer taraftan farklı bir galibiyete imza atan Avcılar Bld. Alt yapı sorumlusu Erdal Özdemir’ de  yaptığı açıklamada “Birlik, beraberlik ve disiplini ön planda tutan bir anlayışla gençlerimizi yetiştiriyoruz, önemli olan gençleri topluma faydalı birer birey olarak yetiştirebilmek ve sonrada profesyonel hayata kazandırabilmek için çalışıyoruz” dedi.

Yorumlar