Akşehir Belediye Kültürspor'dan iki birincilik


Akşehir Belediye Kültürspor Antalya’da yapılan Futnet ( Ayak Tenisi ) Kulüplerarası Türkiye Şampiyonasında iki birincilik aldı. 

Aldıkları kupalarla birlikte Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul’u ziyaret eden Akşehir Belediye Kültürspor Kulüp Başkanı Ercan Türüdü, kulüp yöneticileri ve Futnet takımı oyuncuları kupaları Başkan Oğul’a takdim etti. Kulübün başarısından dolayı büyük mutluluk ve gurur duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, “Kulübümüz başarılı sonuçlar alarak Akşehir’imizin göğsünü kabartıyor” dedi. Kulüp Başkanı Ercan Türüdü’de desteklerinden ötürü Başkan Oğul’a teşekkür ederek, takım olarak daha iyi sonuçlar almak için çalışmalarının sürdüğünü belirtti.


Akşehir’de Antalya düzenlenen turnuvanın bir benzerinin düzenlenmesi için çalışmaların başlatıldığı öğrenilirken, 7 Temmuz’da düzenlenmesi planlanan turnuvanın Nasreddin Hoca Kültür Kupası adı altında yapılması düşünülüyor.


Yapılacak turnuvaya Kocaelispor, Kocaeli Belediyespor, Konyaspor, Konya Şekerspor, Sarayönüspor gibi takımların katılması bekleniyor.


Kaynak: konhaber.com

Yorumlar