Özmurat Çok Farklı 7-0


2.Amatör Lig, 4.Grupta Sefaköy Kartal Stadı’ nda oynanan Özmurat spor – İkinci Nesil mücadelesinde Özer’ in yıldızlaştığı karşılaşmada 7-0′ lık farklı bir skorla 3 puanı alan taraf Özmurat oldu.
 ÖZMURAT  7   İKİNCİ NESİL 0


 Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Özmurat 22. dakikada Özer ile 1-0 öne geçtiği karşılaşmada hırslı ve istekli mücadelesini bırakmadı. Golden 4 dakika sonra bu defa Olcay sert bir vuruşla takımını 2-0 öne geçiren golü attı. Dakikalar 33′ ü gösterdiğinde Berkkan’ ın çok uzaktan vurduğu nefis şut Özmurat’ ın 3. golü oldu. İkinci Nesil, Oğuz, Ömer ve Yaşar üçlüsüyle  geliştirdiği ataklarda gol bulamayınca, Özmurat adına Özer bir kez daha meşin yuvarlağı İkinci Nesil kalesine yollayarak ilk yarının sonucunu belirledi 4-0.
 İkinci yarıda da Özmurat’ ın atakları tehlikeli gelişti. Farkı daha da arttırmak isteyen Özmurat oyuncuları, İkinci Nesil defansını bir hayli zorladı. Sahada ayak basmadığı yer kalmayan Özer takımının 5. kendisinin 3. golünü 58. dakikada kaleci Fatih’ in yanından ağlara bıraktı. Bitmek bilmeyen Özmurat ataklarında 68. dakikada ceza sahası içinde oluşan bir karambolde topa son vuran yine Özer oldu. 6-0. Oyuna henüz daha yeni giren Nihat, 82. dakikada sağ taraftan gelişen Özmurat atağında yapılan ortada, defanstan seken topu iyi takip edip kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda sert vurdu maçın sonucunu belirleyen golün sahibi oldu. 7-0
Özmurat şampiyonluk hesapları yaptığı grupta geçen yıl düştükleri duruma düşmek istemiyor.

Yorumlar