KOCAMUSTAFAPAŞA DİRENEMEDİ.


Kocamustafa Paşa : 1     Libade : 2
Grubunda 13 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 40 puan toplayan K.M.Paşa, Grubunda 12 galibiyet ve 2 beraberlik alan Libade takımıyla Paşabahçe stadında karşı karşıya geldi.



Gruplarından namağlup çıkan iki takımın mücadelesi izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı.
Maça hızlı başlayan Libade daha ilk dakikalarda K.M. Paşa kalesinde net gol pozisyonları yakalamasına rağmen kaleci Alper'i mağlup edemedi.


Oyunda dengeyi kurmayı başaran K. M. Paşa bu ataklara karşılık vermeye başlayınca oyun izleyenler açısından keyifli olmaya başladı. Libade takımının gol yollarında daha çok yüksek pas oranıyla gol bulmaya çalışmasına karşılık, K.M. Paşa takımı topa iyi vuran forvet oyuncularının uzaktan şut denemeleri ile golü bulmaya çalışıyordu. Her iki takımında defans güvenliğini elden bırakmamaya çalıştığı dakikalarda Libade defansının uzaklaştıramadığı topa Fatih onsekiz çizgisi üzerinden mükemmel bir vuruşla topu kalecinin uzanamayacağı köşeye göndererek takımını 1- 0 öne geçiren gole imzasını attı. Bu gol aynı zamanda ilk yarınında skoru oldu.

   
İkinci yarı Libade maça gene ilk yarıdaki temposuyla başladı. Önde olmanın verdiği avantajla geriye yaslanan K. M. Paşa bunun bedelini ağır ödedi ikinci yarının ilk dakikasından çıkarken Samed takımın rahatlatan gole imzasını atarak beraberliği sağladı.


İkinci yarının hemen başında yediği bu golle hesapları değişan K.M. Paşa takımı golün şokunu üzerinden atlatamamışken sahanın tartışmasız en iyi oyuncularından Arca Sefa Sağdan aldığı topla çizgiye kadar indi, korner çizgisi üzerinden topa mükemmel bir vuruş yaparak neredeyse imkansızı başardı. Kalecinin kapadığı köşeden topu K.M. Paşa ağları ile buluşturdu. İkinci yarının ilk dakikalrında öne geçen Libade maç sonuna kadar bu üstünlüğünü koruyarak sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Stresi yüksek olan bir maçta yönetimde sergiledikleri başarıdan dolayıda ayrıca kutlarız.


Stad : Paşabahçe
Hakemler : Mehmet Taştekin, Murat Altan, Sezgi Kayar
Saha Komiseri : Yahya Gümüş
K. M. Paşa : Alper, Ali, Mehmet, Tahsin, Selman, Abdullah, Gökhan, Kasım, Rubar, Fatih, Bora
Yedekler : Ahmet, Muhammet, Abdulkerim, Furkan, Burhan, Mertcan, Enes
Libade : Oğuz, Hüseyin, Sercan, Yakup, Muhammed, Anıl, Samed, Ramazan, Ebutalip, Arca, Hasan
Yedekler : Onur, Ömer, Şerif, Sefa, Mücahit, Muhammet, Ahmet







Yorumlar