Keşanspor BAL’dan düştü… Sarayspor :4 – Keşanspor : 2


2012 – 2013 futbol sezonunda, Edirne adına BAL (Bölgesel Amatör Lig)’da yer alacak 2. takımı belirleyecek olan karşılaşma, dün yapıldı.
BAL 11. Grup’ta mücadele eden 2 takımdan biri olan ve ligi, Edirnespor Gençlik’in altında bitiren Keşanspor ile Edirne Süper Amatör Lig Şampiyonu Sarayspor, arasında oyanan play out maçı Edirne 25 Kasım Stadı’nda oynandı. 6.00’da başlayan karşılama uzatmalar sonucunda 4-2 Sarayspor’un lehine sonuçlandı.


Karşılaşmaya mutlak galibiyet amacıyla başlayan Keşanspor 20. dakikada Özdemir’in golüyle 1 – 0 öne geçti. 39. dakikada Sarayspor’dan Özkan, skoru eşitledi: 1 – 1. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı. 2. yarıya da hızlı başlayan Keşanspor Kamil’in 55. dakikadaki karambol golüyle 2 – 1 öne geçti. Maçı bırakmayan Sarayspor 63. dakikada Mesut’la skoru yeniden eşitledi: 2 – 2. Karşılama bu sonuçla tamamlandı. Uzatmalara giden karşılaşmada 98. ve 111. dakikalarda Ömer ile 2 gol bulan Sarayspor karşılaşmayı 4 – 2 kazandı.
Karşılaşmanın hakem ve takım kadroları şöyle:
Hakemler: İlker Güneş, Mutlu Tırpan, Fatih Erdem, Hakkı Özbay (Kırklareli Bölgesi)
SARAYSPOR:
Antrenör: Serkan Tuncay.
Kadro: Mert, Harun (Dk. 55 Anıl), Bayram, Onur, Fevzi, Hilmi, Emre, Serdal, Ömer, Özkan, Mesut.
KEŞANSPOR:
Antrenör: İlhan Kıran.
Kadro: Serkan, Gökhan, Muharrem, Yaver, Mustafa, Remzi, Melih, Engin, Kamil, Özdemir, Kadir.
NAĞMAĞLUP TAKIMDAN, SÜPER AMATÖR’E…
Bu skorla Keşanspor, BAL’dan, Edirne Süper Amatör’e düşerken, Sarayspor da gelecek sezon Edirne’yi temsil edecek 2. takım oldu.
Sonuç Keşan’da üzüntü yarattı.
Bilindiği gibi Keşanspor, 2011 – 2012 yılında BAL 11. Grup’ta mücadeleye şampiyonluk parolasıyla girmiş, ilk yarıyı da yenilgisiz olarak 3. sırada kapatmıştı.
Keşanspor kafilesi, devre arasında Alanya’daki kampa giderken, 7 Ocak 2012’de Alanya’nın Korkuteli ilçesi yakınında trafik kazası geçirmiş ve 2 futbolcusu hayatını kaybetmiş, çok sayıda futbolcu da yaralanmıştı.
TFF (Türkiye Futbol Federasyonu)’nun tarafından ligi dondurma önerisine sıcak bakmayan Keşanspor yönetimi, “devam” kararı almış ve takım seri yenilgilerle ligi 7. sırada tamamlamıştı. Bu sonuçla fikstürde Edirnespor Gençlik’in altında yer alan Keşanspor, yönetmelik gereği Edirne Süper Amatör Lig şampiyonu Sarayspor ile play out maçı oynamak zorunda kalmıştı.   

Kaynak : medyakesan.com

Yorumlar