KAĞITHANE İYİ BAŞLADI.... AMA OLMADI....


İki takım buraya nasıl geldiler...
Çakmak oynadığı 14 maçta 12 galibiyet 2 berabelik aldı, attığı 63 gole karşılık kalesinde 10 gol gördü.
Kağıthane oynadığı 14 maçta 13 galibiyet ve bir mağlubiyet aldı, attığı 39 gole karşılık kalesinde 13 gol gördü.


Maça hızlı ve baskılı başlayan takım Kağıthane oldu. Orta sahada rakibine baskı kuran Kağıthaneli oyuncular rakibinin pas yapmasına izin vermezken kaleyide zorlamaya çalıştılar. Nitekim maçın üçüncü dakikasından çıkılırken Çakmak cezaalanı içinde oluşan karambolde yerde yatan Murathan zor durumdayken vurduğu top kaleci Zafer'in çabalarına rağmen filelerle buluştu. Kağıthane 4. dakikada 1-0 öne geçti.


Gol sonrası sahada kontrolü elinde tuta takım Kağıthane oldu. Sahaya dizilişi ve oyun anlayışı ile rakibine geçit vermeyen Kağıthane orta alanı ve defansı kalesindeki ilk şutu 16. dakika da gördü. Çok sıcak bir havada oynanan müsabakada hakem ilk yarı içinde iki defa su molası vermek zorunda kaldı. İlk yarının son dakikası içinde Kağıthane defansının yaptığı hatayı iyi değerlendiren Murat takımının beraberlik golünü atarak ilk yarının 1-1 sonuçlanmasını sağladı.
İlk yarı boyunca kaleye onsekiz dışından çekilen birkaç şut dışında yakaladığı tek pozisyonu gole çevirmesini bildi.


İkinci yarı iki takım açısından da tam bir stres içinde geçti. Buna havanın dayanılmaz derecede sıcak olmasıda eklenince sahadaki sporcular için zorlu dakikalar başladı. Futboldan daha çok ayakta kalma mücadelesi veren iki takım oyuncularıda sahada futbol adına çok fazla üretkenlik gösteremediler. Maçın sonlarına doğru oyunun temposu tamamen düştü. Maç fırsatı yakalayanın kazanacağı duruma döndü, 70. dakikada fırsatı değerlendiren Çakmak spor adına Volkan oldu. VolkanIbn ayağından kazandığı golle avantajlı duruma geçen Çakmakspor İyice geriye yaslandı. Beraberlik golü için son 10 dakikada rakip kaleyi zorlayan Kağıthane son dakikalarda defans güvenliğini tamamen elden bıraktı. Maçın 80. dakikasında Çakmakspor  Murat'ın ayağından 3. golüde bularak maçın skorunu tayin etti.

ÇAKMAKSPOR : 3  KAĞITHANE :1Stad : Paşabahçe
Hakemler : Mustafa Bekar, Murat Altan, Sezgi Kayar
Saha Komiseri : Yahya Gümüş
Çakmak Spor : Zafer, Gökhan, Can Nazlı, Can Dağ, Kadir, Ahmet, Yunuscan, Murat, Kaan, Ramazan, Volkan
Yedekler : Halil, Musa, Suat, Furkan Okur, Can Ağca, Burak Furkan Avcıl
Kağıthane : Burak, Onur, Muhammet, Sametcan, Kerim, Yusuf, Murathan, Mahsum, Volkan, Ayberk, Eren
Yedekler : Harun, Doğuhan, Oğuzcan, Fuat, Zafer, Mücahit, Çağatay

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Canlarınız sağ olsun aslanlar. Tek hocayla buraya kadar gelmekte büyük bir başarıdır. Üst üste 3 kez şampiyon olan takımımızı kutluyoruz. Canın sağ olsun Semih hocam, gözlerinden öpüyorum...
Selçuk
Adsız dedi ki…
başta hocanız hepiniz adam gibi adamsınız ..canınız sağolsun...