GÜNYAMAÇ 3 PUANLA TANIŞTI 4-1


U-19/2  3.Grup taki Günyamaç ile Nilüfer Gökay İlkokulu takımları arasındaki mücadele Kagıthane Hasbahçe Stadında oynandı..



Maça evsahibi takımın vuruşu ile başlandı, ilk maçında yenilen evsahibi ekip evindeki bu maçı alıp üç puanla tanışmak için rakibini mutlak yenmek istiyordu, evsahibi Günyamaç aradığı golü 15. dk. Furkan ın ayağından buldu, ilerleyen dakikalarda farkı açmak isteyen Günyamaç  baskılı oyunundan sonuç alamadı, ilk yarıda evsahibi Günyamaç ın 1-0 üstünlüğü ile geçildi..


İkinci yarıya evsahibi baskılı oyununu sürdürdü, 56. dk. Arif skoru 2-0 yaptı. bu golle morali bozulan deplasman ekibi farkı kapatmak adına defansında açıklar veriyordu, 78. dk. Mertcan takımını 3-0 öne geçirdi. Evsahibi ekip 85. dk. 4. golü Ayazağa ekibinden Onur un kendi kalesine attığı gol ile sağladı 4-0. 88. dk. Nilüfer Gökay penaltı atışı kazandı, topun başına geçen Kaptan Harun golü atarak skoru tescilledi.. 4 - 1 . Evsahibi ekibin 3 puan almasında büyük payı olan 11 numaralı Sedat maçın yıldızıydı.

GÜNYAMAÇ  4    NİLÜFER GÖKAY İ.O.  1

STAD : KAĞITHANE HASBAHÇE
HAKEMLER : CENGİZ ATEŞ-EMREHAN DOMAÇ-OSMAN ŞEN
SAHA KOMSERİ : MURAT NAZİK

GÜNYAMAÇ : Emirhan, Sertan, Fatih, Osman, Arif, Sedat, Sercan, Furkan, Rıdvan, Recep, Mertcan
YEDEKLER : Şafak, Mert, Ramazan, Ufuk

NİLÜFER GÖKAY İ.O. : Murat, Emre, Emre, Harun, Rahmi, Selami, Hasan, Yıldıray, Enes, Muhammet, Onur
YEDEKLER : Bayram, İbrahim, Soner, Caner, Kaan


Haber/Foto : Tayfun KANGAL

Yorumlar