Ertan Başdağ'a Yapılan saldırıyı kınıyoruz.



Ertan Başdağ'a Yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz.


26 Nisan 2012 (dün), Sarıyer Çayırbaşı Stadında, Parseller ile Bağlarbaşı takımları arasında oynanan U19/1 Türkiye birinciliği eleme müsabakasında, Hakem Ertan Başdağ’a seri penaltı atışları sırasında, Alibeyköy Parseller takımının oyuncusu Onur Adıyaman fiili saldırıda bulunmuş ve bu saldırı neticesinde Hakem Ertan Başdağ’ın kolu kırılmıştır. Olay sonrası Balta Limanı Hastanesine giden hakemimizin kolu alçıya alınmış ancak kemiklerin kaynama sorunu olabileceği düşüncesiyle Çarşamba günü bir kontrol daha yapılacağı bunun sonucunda muhtemelen platin takılması konusunun gündeme geleceği kendisine doktorlar tarafından bildirilmiştir.


Konuya ilişkin TFFHGD İSTANBUL ŞUBESİ YÖNETİM KURULU 

" 26 Nisan 2012 Tarihinde Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı Stadında Oynanan Parsellerspor - Bağlarbaşı spor U 19/1 Eleme müsabakasında müsabakanın hakemi Bölgesel yardımcı hakem Ertan BAŞDAĞ'a müsabakanın penaltı atışları sırasında FİİLİ Saldırı olmuştur.Bu kabul edilemez saldırıyı “nefretle ve şiddetle” kınıyor, Hakemimize geçmiş olsun diyoruz. Ayrıca, bu tür olaylarda hakemlerimizin yanında olduğumuzu ve hukuki haklarımızın sonuna kadar takipçisi olacağımızın bilinmesini, kamuoyuna saygıyla sunarız."  açıklamasında bulunmuştur.

Amatörün Dünyası ekibi olarak hakemimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor acil şifalar diliyoruz.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
geçmiş olsun çok vahim bir olay Atatürk' e mal edilmiş eski yunan atasözü ne güzel söyler '' Ben sporcunun zeki çevik aynı zamanda ahlaklısını severim '' diye fakat eklemek gerek yöneticilerin ve hocalarında diye
Adsız dedi ki…
Neyi şiddetle kınıyosunuz ! Ne biliyosunuzda , neyi gördünüzde kınıyosunuz !
Adsız dedi ki…
İlginiz İçin Teşekkürler hakemlerin arkasında olmanız çok güzel