Alibeyköyspor Bal'a Hazırlanıyor


Alibeyköyspor Kulübü Başkanı Ali Zengin Alibeyköysporun Bölgesel Amatör Lig için elde ettiği son şans ve oynanacak son maç ile ilgili açıklamalarda bulundu.



Alibeyköyspor Kulübü Başkanı Ali Zengin yaptığı açıklamada, "Bildiğiniz gibi Pazar günü oynanan maçlarda Bölgesel Amatör Lig'den 3. Lig'e çıkma maçlarında İstanbul takımlarından Silivrispor'un Afyon temsilcisi Emirdağspor'u 4-1 ve Büyükçekmecespor'un Trabzon temsilcisi Yomraspor'u penaltı atışları sonucunda 5-3 yenmesi ile birlikte Süper Amatör Lig Klasman gurubunu 4. bitiren Dikilitaşspor direkt olarak Bölgesel Amatör Lig'e, gurubu 8. bitiren Alibeyköyspor ise Bölgesel Amatör Lig'e çıkabilmek adına bir maç daha oynamaya hak kazandı.

Biz zaten böyle bir sonuç bekliyorduk. Teknik Direktörümüz Sayın Yakup Kalafat ve yardımcıları Sayın Vural Durmuş ve Murat Özdemir ile birlikte futbolcularımız zaten antrenmanlarını aksatmadan sürdürüyorlardı. Sadece resmi olarak maçların sonuçlarını bekliyorduk ve resmi olarak maçların sonuçları açıklandıktan sonra psikolojik olarakta iyice rahatlamış durumdayız.

Bağlarbaşı maçını beş altı farkla kazanabilecekken kaybettik. O maçın şokunu atlatmakta biraz zorlansakta pazar gününden itibaren oynayacağımız son maça konsantre olduk.

Teknik ekip ve futbolculara güvenimiz tam. Taraftarımızla birlikte iyi bir sonuç alıp önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edeceğimize can-ı gönülden inanıyorum" dedi.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
bağlarbaşını yenemeyen takmın ne işi var bal liginde sayın başkan...