Süper Amatör Play Off ve U-19 1.Küme Play Off Kuraları Çekildi


Yüzlerimiz bu sefer gülsün
Bursa Amatör Spor Kulüpleri Fedarasyonu Başkanı Cemal Vardar “ U-19 1.Küme Play Off kura çekiminde kulüp yetkililerine adeta veryansın” etti.


"Bu sene olsun artık"
Kura çekimi öncesi kısa bir konuşma yapan Vardar” Arkadaşlar kimse kimseyi kandırmasın birkaç sezondan beri Türkiye şampiyonasına giden takımlarımız daha ilk turu bile geçemeden kimileri daha ilk maçlarda yenilerek Bursa’ya geri dönüyor”dedi. Vardar” Takımlarımız burada yapılan müsabakalarda birbirlerini yenerken fazla zorlanmıyor fakat Türkiye şampiyonasına gidince boyunun ölçüsünü alıyor ,Bu hem bizlerin hemde sizlerin işgüzarlığı inşallah bu sene bu kötü gidişe bir dur deriz”dedi.
Vardar “ U-15  Yaş ligi Türkiye şampiyonasında İnegölspor’un ve diğer takımlarımızın erken gelmelerine çok üzüldüğünü belirterek Gemlik Belediyespor öyle yada böyle Bu yaş grubunun en başarılı takımı oldu kim ne derse desin onlar İstanbul Altıntepsi ile final oynayarak büyük başarı gösterdiler fakat neden bir üst tura çıkan takımımız olmadı Bursa Futbolu artık büyük başarılara imza atması gerekiyor onun için daha ciddi çalışmamız gerekiyor”dedi.
U-19  1.Küme Gençler Play Off Grubuplarında 12 takım mücadele verecek
A Grubu takımları....
İl Özel İdarespor,Dikkaldırımspor,Sağlıkgücüspor,Bağlarbaşıspor,Zaferspor ve İnegölspor,
B Grubu takımları 
B.Nilüferspor,Oyak Renault,Arabayatağı,Boschspor,Orhangazispor ve Yolspor’dan oluştu.
 Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlarımız Türkiye şampiyonasında Bursa’yı temsil edecekler.  Karşılaşmalar 3 Nisan Tarihinde start alacak.
U-19 1.Küme Play Off Karşılaşmalarında ilk karşılaşmalar şöyle
A –GRUBU
4 Nisan Çarşamba  Bağlarbaşı Sahası  Saat 17: 00  İnegölspor-İl Özel İdarespor
4.Nisan Çarşamba  Merinos Sahası  Saat  12: 00  Sağlıkgücüspor- Bağlarbaşı
5.Nisan Perşembe  Bağlarbaşı Sahası Saat  17: 00  Zaferspor-Dikkaldırımspor
B- GRUBU
3.Nisan Salı  Merinos Sahası    Saat   12: 00  Yolspor-B.Nilüferspor
3.Nisan Salı  Bağlarbaşı Sahası Saat  17:00  Orhangazispor-Oyak Renault
5.Nisan Perşembe   Merinos Sahası   12: 00  Arabayatağı-Boschspor

En Süperler belli olacak..... 
2011-2012 Sezonunu büyük başarı örneği göstererek gruplarında ilk 3 sırayı alarak Süper Amatör Küme Play Off Gruplarına kalmayı hak kazanan takımlarımızın kura çekimide ASKF Salonunda yapıldı.
 
Bursa Amatör Spor Kulüpleri Fedarasyonu Başkanı Cemal Vardar,Futbol İl Temsilcisi Cem Gençoğlu,TÜFAD Başkan yardımcısı Sedat Özbağ, TFFHGD Başkanı Recep Kayın,Saha Komiserleri Derneği Başkanı Ercan Ütücü ve Takımlarımızın Başkanları,yönetici ve Antrenörleri’nin katılımı ile gerçekleşti.
6.Takımımızın katılımı ile gerçekleşen kura çekiminde Cemal Vardar  “Herkese başarılar dilerken ,İnşallah herkesin istediği olur kazanan Bursa Futbolu olsun “dedi.
İnegöl takımları öne çıktı...
Play Off’a çıkan 6 Takımımızında İlçe Takımları olması büyük dikkat çekti. İnegöl’den Kurtuluşspor,Kafkasspor ve Gençlergücü  İnegöl’ü temsil ederken ,Mudanyaspor,Gemlikspor ve Yenişehir Belediyespor diğer ilçelerimizi temsil edecekler.
 
Karşılaşmalar  1-Nisan’da başlayacak  5 Hafta sürecek karşılaşmalar sonunda sıralamada 1. olan takımımız direk olarak Bölgesel Amatör Ligde Bursa’yı temsil etme hakkı kazanırken, Sıralamada 2 ve 3. olan takımlarımızın durumu ise B.Merinos AŞ ‘nin durumuna göre belli olacak Eğer Bursa Merinos AŞ Türkiye 3.Ligine çıkarsa Play Off’ta 2 ve 3 Sırayı alan takımlarımıza büyük avantaj sağlayacak onlarada Bölgesel Amatör Lige çıkma şansı doğacak.

İnegöl Temsilcileri kendi aralarında oynayacakları karşılaşmaları İnegöl’de Kurtuluş ve Sanayi sahalarında oynayacak İnegöl Temsilcileri  kendi aralarında oynayacağı son maçını İnegöl İlçe stadında oynayacak Süper Amatör Küme Play Off’un diğer karşılaşmaları ise Bağlarbaşı Sahası,Demirtaş Sahası ve Fidyekızık Sahalarında oynanacak.
Mestan"Tüm Takımlarımızın Kapasitesi yüksek"
Kura çekimi sonrası görüşlerini aldığımız Kurtuluş spor Başkanı Ahmet Mestan "Play off'a kalan tüm takımlarımız birbirinden güçlü ,bugün hangisini bölgesel amatör lig'e koysanız iyi sonuçlar alabilecek kapasitede Kurtuluş spor olarak tüm takımlarımıza önce centilmenlik sonra başarı diliyorum"dedi.
Süper Amatör Küme Play Off Gruplarında İlk Karşılaşmalar Şöyle 
1.Nisan Pazar Demirtaş Sahası    Saat    17:00   Gemlikspor-Kafkasspor
1.Nisan Pazar Bağlarbaşı Sahası  Saat : 17:00 Yenişehir Beld-Kurtuluş
1.Nisan Pazar Fidyekızık Sahası  Saat : 17:00  Gençlergücü-Mudanya.
1.HAFTA
GEMLİK-KAFKAS
YENİŞEHİR BEL - KURTULUŞ
GENÇLERGÜCÜ - MUDANYA
2.HAFTA
KAFKAS SPOR - YENİŞEHİR BEL
MUDANYA SPOR - GEMLİK
KURTULUŞ GENÇLERGÜCÜ
3.HAFTA
KAFKAS -MUDANYA
YENİŞEHİR -GENÇLERGÜCÜ
GEMLİK-KURTULUŞ
4.HAFTA
GENÇLERGÜCÜ- KAFKAS
KURTULUŞ-MUDANYA
YENİŞEHİR-GEMLİK
5.HAFTA
KAFKAS-KURTULUŞ
GEMLİK-GENÇLERGÜÇÜ
MUDANYA -YENİŞEHİR BEL

Yorumlar