SAL KLASMAN 10 HAFTA MAÇ PROGRAMI VE PUAN DURUMU


10. Hafta maç programı haberin devamındadır.
Alibeyköyspor-Vefaspor : Günün en önemli maçlarından biri, iki takımda Bölgesel Amatör Lige Play-Out maçları oynamadan çıkmak istiyor. İlk üçe puan olarak  yakın grubun içindeler, iki takım içinde bu maçtan üç puanla ayrılmak ilk hedefleri ikinci hedef ise en az bir beraberlik. Mağlubiyet iki takım açısından da işi zora sokmak anlamına geliyor.
Arnavutköy Belediyespor-Dikilitaş : Arnavutköy Belediye ne kadar matematiksel olarak şansını devam ettirsede zor, bugün liderin karşısına çıkacak. Artık maçlarını kaznmaktan başka çaresi yok gibi gözüküyor. Lider son haftalardaki kötü gidişe son vermek istiyor. Bal artık yakınken kaybetmek istemeyecektir. 
Çatalcaspor-Tuzlaspor : Tuzla yerini korumak için Çatalca ise yukarı sıralara çıkmak için kazanmak zorunda zor maç olacak iki takım açısından da. Seyredenlere seyir zevki yüksek bir maç olacaktır.
Çengelköyspor-Çıksalınspor : Çıksalın üst gruptan uzaklaşmamak isteğinden, bunun içinde maçlarını kazanmak ve sürekli yukarıdaki üçlünün içinde veya yakınında kalmak istiyor. Çengelköy iyi futbol oynayan bir ekip az gol yemesine rağmen golde atamıyor bugünkü durumunun aslında özeti de bu. 
Halide Edip  Adıvar - Gazi Mahallesi : HEASK bu grubun favorilerindendi ancak birkaç talihsiz maç yaşadı. Bu hafta galip gelerek çıkışını sürdürmek isteyecektir. Rakibi Gazi ise istenen performansı bir türlü yakalayamadı.
İncirlispor-Yıldırım Bosnaspor : İncirli açısından rahat geçecek bir maç gibi görünsede kimseyi aldatmasın, Yıldırım Bosna ekibi iyi oyun tutturabilen bir ekip.

Leventspor-Bağlarbaşı : Levent bu maçta puan kaybetmek istemeyecektir. Ligin formsuz ekiplerinden Bağlarbaşı oyuna iyi başlayan ancak devamını getiremeyen bir ekip. Leventspor şanssız puanlar kaybetse de, bu maç puan kaybederse ilk 3 şansını zora sokar.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
maçlar nerde ve kaçta onuda belirtseniz daha iyi olurdu...