MURADİYE 4 ÖZDOĞAN YILDIZ 3


U-19  9.Grup ta evsahibi Muradiyespor orta sıralarda, rakibi Özdoğan Yıldız ise son sıralardaydı puan tablosundaki yerleri, Özdoğan Yıldız için mutlak galibiyet gerekiyordu, kalan maçlarını kazanırsa belki bir umut lige tutunacaklardı.



Maça Muradiyespor un vuruşu ile başlandı, ilk dakikalarda Muradiye daha atak gözüktü, rakibi Özdoğan Yıldız ise kontrataklar la gol aramaya başladılar. 5. dk. deplasman ekibi kontratakla Okan ın ayağından bulduğu gol ile 0- 1 öne geçti. Muradiyespor yediği şok golün etkisi ile dahada ataklarını sıklaştırıp gol aramaya devam etti, 14. dk. evsahibi ekip Emrenin uzaktan attığı mükemmel golü ile eşitliği yakaladı. 16. dk. evsahibi ekip galibiyet golünü Enes in karambol den bulduğu gol ile sağladı,  2 - 1. evsahibi  ekip üstün oyununu 25. dk. faruk un mükemmel şutundan bulduğu gol ile durumu 3 - 1 e taşıdı, ilk yarıda bu sonuçla bitti.


İkinci yarıya 2 takımda mücadeleci oyununa devam etti, 56. dk. deplasman ekibi Muhammet in ayağından bulduğu gol ile farkı 1 e indirdi, 2-3 . Bu golden sora maç biraz gerginleşsede hakem maçın kontrolünü  elden bırakmadı, 60. dk. Enes takımını 4 -2 üstünlüğe taşıyan golü attı, 68. dk. deplasman ekibi Aykut un mükemmel kafa golü ile farkı tekrar 1 e indirip durumu  4-3 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç evsahibi ekibin 4-3 üstünlüğü ile sona erdi. Evsahibi ekipten  kaleci Lütfü, Şaban, Emre,  Faruk, Enes  deplasman ekibinden Aykut, Muhammet, Okan başarılı futbollarıyla ön plana çıktılar...

MURADİYE  4  ÖZDOĞAN YILDIZ  3

STAT : ÇİLEKLİ
HAKEMLER : AŞKIN ŞAHİN - H. ŞAKİR ETİ - ALPEREN KOÇSOY
SAHA KOMSERİ : MURAT NAZİK

MURADİYE : Lütfü, Kaan, Burak, Emir, Edizhan, Berkay, Şaban, Emre,Fırat, Faruk, Enes
YEDEKLER : Uğur, Burak, Ramazan, Emre, Gökay, Oğulcan

ÖZDOĞAN YILDIZ : Mehmet, Aykut, Hüseyin, Yusuf, Mert, Enes, İsmail, Okan, Muhammet, Cem, Seyit
YEDEKLER : Enes, Erdi, Engin
GOLLER : dk. 14 Emre, dk. 16-60  Enes, dk.25 Faruk (Muradiye) dk. 5 Okan, dk. 56 Muhammet, dk. 68 Aykut (Özdoğan Yıldız)




Haber/Foto : Tayfun KANGAL

Yorumlar