KİLİMLİ OYAK' I YENMEK İSTİYOR..


Cumartesi günü oynanacak olan OYAK maçının son hazırlığını yapan temsilcimiz Kilimli Belediyesyor, bugün sabah (Cuma) Bursa’ya hareket ediyor.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Kilimli Belediyespor, Cumartesi günü oynanacak olan OYAK Renaultspor maçı hazırlıklarını Perşembe günü yaptığı son çalışmayla tamamladı.
Cuma günü sabahı kafile olarak Bursa’ya hareket edecek olan Kilimli Belediyesyor, Cumartesi günü Bursa Merinos Çim Saha’da saat 14.20’de OYAK Renaultspor ile önemli bir maça çıkacak.
Mutlak galibiyet parolasıyla bu maça hazırlanan sarı-siyahlı takım, dün yaptığı idmanda gol ağırlıklı olarak çalışma gerçekleştirdi.
Teknik Direktör Raşit Çalık nezaretinde gerçekleştirilen çalışmada futbolcuların hırslı oldukları gözlenirken, kulüp yöneticileri de idmanı saha kenarından izleyerek moral verdiler.
Geçtiğimiz hafta Ergani maçı galibiyetiyle moral ve puanının 31’e çıkartarak sıralamada 12.liğe kadar yükseltmeyi başaran sarı-siyahlı takım için bu maç hayati derecede önem taşıyor.
Sezonun ilk devresinde Hasan Durmaz ve Doğan Çift’in golleriyle 2-0 yendiği rakibine rövanşı vermek istemeyen Zonguldak ekibi, Bursa’dan puanla dönmek istiyor.
Geçtiğimiz hafta ligin son sırasında yer alan Erganispor’a karşı üstün oyun sergileyen ancak aradığı golü geç bulan ekipte kazanılan 3 puanla oyuncularda kazanamama stresini üzerinden atmıştı.
Moralli bir şekilde OYAK maçına hazırlanan sarı-siyahlı takım, galibiyetle dönmesi halinde puanını 34’e çıkartarak düşme potasından biraz daha uzaklaşacak.
Demir Medya olarak Kilimli Belediyespor’a OYAK maçında başarılar diliyoruz.
(Haber/Fotoğraf-Ercan Demir)

Yorumlar