İst.Sivas : 1 Sultangazi Esentepe : 5




İstanbul amatör 2.lig'de mücadele edecek olan Sultangazi Esentepe,yine 2.amatör küme takımlarından İst.Sivas ile yeni sezon öncesi hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Bağcılar Belediyesi Mahmutbey stadında oynanan karşılaşmaya önde baskı yaparak baslayan Sultangazi Esentepe golleri arka arkaya buldu önce Kubilay ve sonra Gökhan'la golleri bularak ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.



İkinci yarıda oyun disiplinini koruyan Sultangazi Esentepe spor kalesinde macta verdigi tek pozisyonda golu yedi ve durum 2-1 oldu. Sultangazi Esentepe  golun hemen ardından Selcuk'la farkı yeniden 2'ye çıkararak skoru 3-1'e getirdi.Farkın yeniden 2'ye çıkmasıyla rakibi karşısında rahat bir oyun sergileyen Sultangazi temsilcisi Semih'in kullandıgı serbest vurusta etkili orta rakibe carptı ve gol oldu, durum bu golle 4-1 e geldi.Oyun kontrolunu elinde bulunduran Sultangazi Esentepe Semih'in ara pasında hareketlenen selcuk durumu 5-1 yaptı ve macın skorunu belirledi.Sultangazi Esentepe spor hazırlık maclarındaki performansıyla sampiyonluk yolunda iyi bir takım oldugunu göstermis oldu. 





 
 kaynak : sultanhaber.com

Yorumlar