GOL DÜELLOSUNDA, KİREÇBURNU : 4 TOPKAPI : 2



GOL DÜELLOSUNDA….  KİREÇBURNU : 4  TOPKAPI : 2
Mart ayının son günü güzel bir hafta sonu…U-19/A  Ligi  9. Grup ta 10 puanlı  KİREÇBURNU ile 19 puanlı TOPKAPI  takımları arasındaki bol gollü ve zevkli maçta ilk gol Ev sahibi takımdan Oğuzcan dan geldi.


Turgut un ortasına yükselen Oğulcan  mükemmel bir kafa gölü attı. Daha maçın başı dakika 3. Golden 7 dakika sonra… Gökçe tek başına ceza sahasına girdi. iki kişiyi çalımlayarak sol alt köşeye meşin yuvarlağı gönderdi.1-1 Kornerden gelen defanstan dönen topa Engin’in  volesi direkte patladı. TOPKAPI adına şansız an.  Sıklaşan GALATA ataklarında Gökçe uygun durumdan yararlanamadı. 18. dakikada Ahmet konuk takımın galibiyet golünü kaydetti.1-2.
 KİREÇBURNU Hayır’ın yerine Ömer Faruk ‘u oyuna aldı. Kazanılan bir köşe vuruşunda Burak uygun pozisyonda takımına beraberliği getiremedi. Bu kez Onur kendi taşıdığı topu pas vereceği bir arkadaşı olmadığı için kaleye vurdu, top Enes te kaldı. Taç atışında Oğulcan önüne düşen topu müsait pozisyonda auta attı.27. dakikada Oğulcan ın pasına Ekrem sol ayağıyla yerinde vuruş bir vuruşla beraberliği sağladı. İlk yarı sonuna kadar karşılıklı ataklarla takımlar bu skorla soyunma odasına girdiler. İkinci yarına takımlar aynı kadrolarıyla çıktılar. Ceza sahası içinde ikili bir pozisyonda düşen Onur Penaltı bekledi ve maçın hakemine tatlı itirazda bulundu. Maçın iyilerinden Oğulcan’ın kesme vuruşunu Enes kornere çeldi. 

Maçın 70.dakikasında kazanılan bir serbest vuruşta Oğulcan’ın dokunuşu Mehmet’in vuruşu  defansa da çarpan top Enis’i yanıltı ve KİREÇBURNU nu 3-2 galibiyete götürdü. 74. Dakikada hiç olmadık bir anda Gökçe maçın başarılı yönetim gösteren hakeminden; küfür etti gerekçesiyle kırmızı kart gördü. On kişi klan rakip karşısında galip olan ev sahibi takım daha da rahatlayarak ataklarını sıklaştırmaya başladı. Bunlardan birinde Turgut’un topu direkten geri geldi. Bundan 3 dakika sonra maçın yıldızlarından Onurun şutu az farkla auta gitti. Maç bu skorla biter derken 88.nci dakikada  Onur kafayla indirdiği topu önünde bulan Ekrem sağdan çok güzel getirdiği topu sert bir vuruşla takımını iki farklı galibiyete taşıdı bu skor maçın skoru oldu.4-2. 
Topkapı, emektar Soner hoca
STAD : BAHÇEKÖY
HAKEMLER: Sinan ERTİNGÜ-Murat ERTAŞ-Kemal ÇAKMAK
Saha Komiseri :  Hasan SAĞLAM
KİREÇBURNU:Hüseyin;Evren;Halil;Hayır;Burak;Ali Osman;Turgut;Cengizhan;Oğulcan;Onur;Ekrem
Yedekler:Asaf Erhan;Ömer Faruk;Mehmet;Feyyaz;Osman;Ömer
TOPKAPI: Enes;Muhammet Mikail;Uğur Can;İsmail;Hamdi;Tarkan;Gökçe;Engin;Cesur;Ahmet;Tolga
Yedekler:Mehmet Kuleli;Kadir;Muhammet;Burak Celal;Muhammet Enes;Yasin;Gökhan
GOLLER:dk3.Oğulcan-dk.70Mehmet,dk.27-80.Ekrem(KİREÇBURNU)- dk.10.Gökçe,dk.18.Ahmet.(TOPKAPI)
  
Haber –Foto;Can & ULAK


Yorumlar