GALİBİYET FAYDASIZ


YENİKÖY : 2  BEŞYÜZEVLER : 3
Bölgesel Amatör Lig 12. Grup ta iki takımın mücadelesi gollü ve zevkli geçti..Maça her iki ekipte Prestij için hızlı başladı.Beşyüzevlerin kağıt üzerin dede olsa umudu vardı.

Gol 17.nci dakikada Murat’ın ayağından geldi.0-1.Golden sonra Yeniköy atakları gol getirmedi, ilk yarı bu skorla sona erdi.İkinci yarıya Yeniköy Tolga’nın yerine Sefer le oyuna başladı. 56.ncı dakikada ceza sahasında bir karanbolde takımına beraberliği getiren golü atan Sefer değişikliğin isabetli olduğunu gösterdi.1-1 Golden hemen sonra Beşyüzevler Murat ve Engin le çok müsait bir pozisyondan yararlanamadı.62.nci dakikada konuk takımdan Gökhan yerini Bilal ‘a bıraktı. Zaman zaman gelişen Yeniköy ataklarında kazanılan köşe vuruşunda Metin uygun durumda topu kaleye gönderemedi.İki dakika sonra Seferin bir atağını Cem ayaklarıyla kornere çelmeyi başardı.Yeniköy adına peş peşe kaçan fırsatlardı bunlar.67.nci dakikada dönen bir top Beşyüzevler için adeta kontratak oldu. Cüneytin çok güzel şutu üst direğe vurup herkesin gol dediği bir anda sahaya döndü.70. dakikada Bilal yaklaşık 20--25 metreden düzgün bir vuruşla takımını galibiyete taşıdı.Golde kalecisi Bülentin yapacağı hiçbir şey yoktu.1-2 Galibiyetin verdiği rahatlıkla deplasman takımı daha rahat oynamaya başladı. Nitekim maçın 79. Ncu dakikasında Cüneyt Jenerik sayılacak golle takımını iki farklı galibiyete getiren golü attı. 1-3 Maç kopacak derken Yeniköyün
atakları geldi. 83. Dakikada Yeniköyün faulü direkte patladı. Maça 4.dk ilave.Yeniköy atak üstüne atak tazeliyor, maç daha bitmedi dercesine pozisyon buluyordu.Uzatma dakikalarının sonunda Şenol güzel bir rövöşato gölüyle maçın sonucunu tayin etti. 2-3. Maçın bitişdüdüğüyle birlikte sevinen olmadı. Çünkü Sultanbeyli BLd.-F.Karagümrük maçının sonucunun 0-0 bitmesi….
Maç öncesi,sonrası ve maç içersinde gösterdikleri iyi niyetli davranışlarından dolayı ; bütün futbolculara ,Yeniköy spordan Cemal Kabil beye ;Beşyüzevler spordan Necati YILMAZ beye Saha Komseri Hasan Sağlam beye ;macın  hakemlerine , kenar yönetimlerine ve emniyetinden ,sağlık ekibine, tüm stad görevlilerine emeği gecen herkese...... Amatörün Dünyası olarak teşekkürler.


STAD : Çayırbaşı (Sarıyer)
HAKEMLER : Serkan KELEŞ(Zonguldak)
Mustafa DALBAN(Zonguldak)
Ali KARAOĞLU(Karabük)
Ali Uğurtan Demirtaş (İstanbul)

Saha Komiseri : Hasan SAĞLAM

YENİKÖY :Bülent,Ertuğrul,Yağız©,Halil,Ayhan Atalay, Hakan,Şenol, Mesut, Yener, Metin,Tolga(Sefer)

BEŞYÜZEVLER: Cem,Ozan; Hakan;Eyüp;Erdal;Güner;Murat;Hasan; Gökhan (Bilal); Cüneyt;Engin

GOLLER:dk.56 Sefer-dak.90 Şenol(Yeniköy): dk. 17Murat-dk.70 Bilal-dk.79
Cüneyt(Beşyüzevler)

Fotolar eklenecektir.


Haber :Can & ULAK

Yorumlar