Futbolda “ KARA PAZAR”..! Edirnespor GK 1 Büyükçekmecespor 3



Bal liginin bitimine bir hafta kala kendi evindeki son maçını Büyükçekmecespor'la oynayan Edirnespor GK, çok kötü bir futbol sergileyip adeta “İNTİHAR” ederek rakibine 3-1 yenildi ve umutlarını mucizelere bıraktı.

İlk yarıyı 2-1 yenik kapayan Edirnespor GK, 55 dk 10 kişi oynayan rakibine gol atmayı beceremedi ve bir gol daha yedi. Büyükçekmecespor bu sonuçla son haftaya 41 puanla 2. sırada girerek Play-Off’u garantiler gibi olurken, Edirnespor GK 40 puanla 3. sıraya geriledi. Edirnespor GK’nın Play-Off’a kalabilmesi için son hafta deplasmanda Darıca Kale Bayramoğlu’nu  mutlak yenmesi ve Büyükçekmecesporun kendi evinde oynayacağı Kocaeli BŞB Kağıtsporla ya berabere kalması, ya da yenilmesi gerekiyor.
MAÇTAN DAKİKALAR : Edirnespor GK ilk dakikalardan itibaren istekli görünse de, gol evsahibi ekipten geldi. Onur 9. dk da tel tel dökülen Edirnespor GK defansının boşluklarından ilk kez yararlanarak takımını 1-0 öne geçirdi. Edirnespor GK’ya büyük umutlarla transfer edilen Mehmet Deliorman’a teknik sorumlu Raif Öztürk 30 dk dayanabildi ve yerine Gana’lı Rahim’i oyun alanına alsa da netice değişmedi.  
Bu şok gol ile kapalı ve açık trübünde maçı izleyen yaklaşık 2000 civarında seyirci kahrolurken, 34. dk da yine defans ve kaleci hatası ile fark 2 oldu 0-2. Bu golden sonra maç gerginleşmeye başladı. Edirnespor GK’lı Emrah soldan atılan pasla Büyükçekmece ceza alanı sağ çaprazında kaleci ile karşı karşıya kaldı, o dakikaya kadar kalesini başarı ile koruyan İlke, Emrah’ı durdurmanın bedelini direk kırmızı kart görerek ödedi. Hem kendisi hem de Emrah yüzlerinden kanlar akarak ambulans ile acil servise kaldırıldı. Serbest vuruşu Serkan kullandı ve meşin yuvarlağı kalecinin sağından ağlarla buluşturarak takımının hem şeref sayısını attı, hem de umutların yeniden artmasını sağladı 1-2. İlk yarı bu skorla sona erdi.
Büyükçekmece’li Onur hat-trick yaptıİkinci yarıda sağlı sollu ataklarla beraberlik kovalayan Edirnespor GK, bir türlü aradığı golü bulamadı. Büyükçekmece ceza alanı içine atılan hava toplarının neredeyse tamamında, kırmızı kart gören kaleci İlke’nin yerine Emre ile değişerek giren Erdi çok başarılı bir şekilde topa sahip olarak gole izin vermedi. 61 dk da sahanın yıldızı olan Büyükçekmece sporlu Onur kendisinin ve takımının 3. golünü atarak skoru 3-1 yapınca 25 Kasım stadında adeta ölüm sessizliği çöker gibi oldu. 78. dk da Üzeyir’in pası ile sol çaprazda topla buluşan Tugay çok sert vurdu top az farkla auta gitti. Bu dakikadan sonra Edirnespor GK atak oynasa da futbolun en güzel meyvesi olan gol ile buluşamadı ve müsabaka 3-1 konuk ekip Büyükçekmecesporun galibiyeti ile sona erdi.


Hakan Sedefçi” Kötü oynadık, çok üzgünüm”Maçtan sonra çok üzgün olduğu her halinden belli olan Edirnespor GK Başkanı Hakan Sedefçi, spor sorumlumuza yaptığı açıklamada “ Kötü oynadık, yenildik. Adamlar kalemize 3 kere geldi üçüde gol oldu. Çok üzgünüm” dedi.

Hakemler: Serkan Önsal-Murat Taşçıkar-Mükremin Uzer
Dördüncü Hakem: Okan Büyükvesek
Edirnespor GK: Abdullah ??? Üzeyir ? Caner ? Fatih ? Gökhan ? Mehmet Delirorman ??? (30 Rahim ?) Sertaç ? Emrah * ( 35 Tugay ?) Reha ? ( 79 Sadi ?) Serkan * Cenk ?
Teknik Sorumlu: Raif Öztürk ?

Büyükçekmecespor : İlke *** Hasan *** Ufuk **** Abdullah **** Kemal *** (76 Semih.) Orhan *** Emre * (35 Erdi ****) Emre Öztürk *** Onur ***** Canberk *** (84 İsa *) Çağrı ***
Teknik Sorumlu : Tuncay Soyak *****
Kırmızı Kart : 35 İlke (Büyükçekmece)

Kaynak : edirnedespor.com

Yorumlar