FARKIN FARKI 5-0



FARKIN FARKI 5-0
Bahçeköy  stadı U-14   macın da ilk atak İSTİNYE’den Tekin 6.ncı dakikada sağdan Taha’nın güzel golü Takımını 1-0 öne geçirdi. 25’dakşkada konuk takım GALATA Mahsun ile çok önemli bir fırsattan yaralanamadı. Belki de bu maçın  kırılma noktasıydı. Özgür kalede yeni olmasına rağmen İSTİNYE ataklarına geçit vermedi.

Galataspor'un Genç yetenekleri; Mert, Yusuf, Erdem
32.dakikada Arifin vuruşuna engel olamadı. Golden  iki, dakika sonra  Taha kendinin ikinci takımının üçüncü golünü atarak maçın ilk yarısının bu skorla bittiğini ilan etti. İkinci yarıya GALATA iki değişiklik birden yaptı. Yusuf’un yerine İlkan’ı Mert’in yerine Turgayı oyuna aldı.40’dakikada İSTİNYE kaptanı Mertcan  soldan aldığı topu düzgün vuruşla GALATA kalesine gönderdi.4-0. İyice oyundan düşen ve yorulan GALATA takım oyuncuları daha çok hata yapmaya başladı. 45.nci dakikada GALATA elindeki son yedeği olan ..Helim’ i  de Erdemin yerine oyuna aldı. Zaten başka yedeği de yoktu. 

İSTİNYE takımı oyun hakimiyetini eline almış farklı galibiyetin rahatlığıyla tüm yedeklerini kaleci dahil değiştirdi. İSTİNYE’NİN  istekli oyunu maçın 62 dakikasında penaltı kazanmalarına sebep oldu. Penaltı vuruşunu oyuna sonradan giren Mercan gole çevirdi bu golde maçın sonucunu tayin etti.5- 0    

STAD: BAHÇEKÖY
İSTİNYE:Bilal;Ufuk;Ahmet;Ozan;Cenk;Arif;Onur;Talha;Mert Can;Furkan;Vahdet
Yedekler:Yusuf İslam;Murat Can;Onur;Mehmet;Eren
GALATA:Özgür;Çekvara;Yusuf;Mert;Emircan;Sinan;İslam;Muhammet;Mahsun;Kemal;Erdem
Yedekler:Turgay;İlkan;Helim
GOLLER:Taha(dk. 6ve34);Arif(dk.32);Murat Can (dk.62 penaltı.)

 Haber :Can & ULAK

Yorumlar