Elmas’ta buruk sevinç: 9-0



Safranbolu’ya gol yağdıran Zonguldakspor, bitime bir hafta kala Play-Off şansını kaybettiği için buruk galibiyetin sevincini yaşayamadı.



Bölgesel Amatör Lig 13’üncü Grup’ta mücadele eden Zonguldakspor, 21’inci hafta karşılaşmasında kendi sahasında Belediye Safranboluspor’u konuk etti. Kahraman Minnet , Anal Yurdakul , Tuğrul Akkoyun  hakem üçlüsünün yönettiği maçın başından sonuna kadar üstün oynayan Zonguldakspor  37 ve 70  Mahir Demir, 45-60-71-79’uncu dakikalarda Fatih Tutar, 54’te Murat Yılmaz, 56’da Fatih Deniz, 74’te Kaan Demircan’ın attığı gollerle sahadan 9-0 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı. Az sayıda taraftarının desteği ile müsabakaya çıkan Zonguldaksporlu futbolcular, sahadan farklı galip ayrılmalarına rağmen Play-Off şansını kaybettikleri için buruk bir sevinçle ayrıldılar.


ZONGULDAKSPOR:9 –BELEDİYE SAFRANBOLU:0

STAT: Kilimli Ahmet Şerifoğlu
HAKEMLER: Kahraman Minnet **, Anal Yurdakul **, Tuğrul Akkoyun **
ZONGULDAK SPOR: Erol ***, Burak **, Süleyman ** (Dk. 58 Barış **), Volkan Olgun Tüzün  **, Tuğçin **, Mahir ***, Suat * (Dk. 37 Fatih Tutar ***), Volkan Bozkurt * (Dk. 71 Emrecan *), Fatih Deniz ***, Kaan ***, Murat **
BELEDİYE SAFRANBOLU: Volkan *, Ramazan * (Dk. 56 Erkan *), Volkan Kara *, M. Ali *, Hakan *, Adem *, Emre *, Cihat * (Dk. 79 Barış *), Özcan *, Hasan *, Oğuzhan * (Dk. 73 Bilal *)
GOLLER: Dk. 37-70 Mahir, Dk. 45-60-71-79 Fatih Tutar, Dk. 53 Murat, Dk. 57 Fatih Deniz, Dk. 74 Kaan (Zonguldakspor)


(Haber-Fotoğraflar: Ercan Aygün-Ercan Demir)

Yorumlar