DOSTÇA BAŞLADI .DOSTÇA BİTTİ !!!!!! 0-5

DOSTÇA BAŞLADI .DOSTÇA BİTTİ !!!!!!  0-5
U-19/A Ligi 12. Grup ta 15 er puanlı  iki takımın mücadelesi  bol sarılı ve iki kırmızı kartlı beş gollü sona erdi...Maça her iki ekipte  dostça başladı. İlerleyen dakikalarda her iki takım oyuncuları ALBAYRAK kenar yönetimi dahil olmak üzere gereksiz konuşmalarla çok güzel seyreden ve ilk 10  dakikada iki gol bulan konuk takımın.. her harekette hakeme serzenişleri biraz havayı serinletti.



Ev sahibi takım oyuncularının agresif olmalarına karşın kenar yönetiminin sessiz ve sakin tavrı havanın serinlikten soğumasına fırsat vermedi.Özcan ın 8.nci ve 13. Dakikada attığı goller mükemmeldi..  Özcan ın ikinci golünde Alaattin in topun altına girerek verdiği pas harikaydı. Göktürkün zaman zaman bireysel ataklarında sağ kanattan götürdüğü topu vuruş yapması gerekirken pas vermesi takımını belki de  mutlak golden etti.


İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarının başında  GÖKTÜRK ten oğuzun Plasesi direkten , sonrada Alinin ellerinde kaldı. Maçın 5o dakikasında Burak atik in attığı gole  Evsahibi takım oyuncuları kaptanın elle aldığı gerekçesiyle uzun süre itirazlarını sürdürdüler.Maçın ilk köşe atışını  55 dakikada konuk takım kullandı.Aut. 60. Ncı dakikada ALBAYRAK tan Ferdi nin yerine  oyuna Cihan Uzun girdi.Girer girmez kazanılan köşe atışını kullandı, gelen topu Özcanın aşırtmasıyla önünde bulan Alaattin takımının üçüncü golünü attı.Ev sahibi takım 68.nci dakikada ilk köşe vuruşunu kazandı , GÖKTÜRKTEN Samet ikinci sarı kartı görerek oyundan 75.nci dakikada ihraç oldu.
ALBAYRAKTAN oyundan çıkan Kulübede oturan Volkan  78.nci Dakikada sözlü hareketinden maçın hakeminden kırmızı kart gördü. Bu sonuçla biter dediğimiz bir anda 87.dakikada Burak Yılmaz sahneye çıktı ve   maçın skorunu tayin eden golü kaydetti..0-5 


Maç öncesi ve sonrası iyi niyetli davranışları ile Göktürk spordan Turabi beye ve cevre asayiş ekiplerine  Amatörün Dünyası olarak teşekkürler.  



STAD : GÖKTÜRK
HAKEMLER : Uğur-Serdar-Cengiz                          
Saha Komiseri :  Hasan SAĞLAM
GÖKTÜRK:Doğan,Muhammed Enes;Ali;Dersim;Ercan;Adem;Oğuz;Kadir;Samet;Emre;
Yedekler:Kerim;Ferhat;Yusuf;Hüseyin;Ömer Faruk;Hasan Hüseyin.
ALBAYRAK: Ali,Cihan Meşeci,Volkan;Suat;Zafer;Burak Atik;Alaattin;Özcan;Volkan Koçer;Burak Yılmaz;Ferdi,
Yedekler:Barış Ercan;Sezai;Cihan Uzun;Furkan;Erdal;Mustafa
GOLLER:dk.8,13 Özcan-dk.50 Burak Atik-dk.63.Alaattin-dk.87 Burak Yılmaz(ALBAYRAK)

Haber-Foto :Can & ULAK

Yorumlar