Çıksalın ilk üç şansını zora soktu.



İstanbul süper amatör play ofun iddialı takımlarından çıksalın spor mutlak üç puan için çıktığı çengelköy  karşısında beklemediği bir beraberlik alarak ilk üç şansını zora soktu.
Oysa üç puanı alacak gol ve golleri son 20 dakikada o kadar çok yakalamışlardı ki kaçan gollerin mazereti yoktu. tabi rakip kaleci Serkan'ın hakkınıda yememek lazım.inanılmaz kurtarışlar yaptı ama genede bilhassa Gökhan Tandoğan, Harun ve ikinci yarıda oyuna giren Yasin fırsatları cömertce kullandılar. Çengelköy fırsat yakalamadımı onlarda yakaladılar ama
önce Ramazan sonra çıksalın müdafaası gol imkanı vermedi tabi birazda
beceriksizce harcanan pozisyonlar.





Stad : çayırbaşı
Hakemler : Sertaç Şaroğlu - Oktay Özge - Nazım Tüzümet


ÇIKSALIN SPOR= RAMAZAN -EDİP ALİ - OKAN - FUAT - MUSA - ERMAN - AHMET -HARUN - GÖKHAN TANDOĞAN-TANER-"DK 75 LOKMAN" - CÜNEYT-"DK46 YASİN"



ÇENGELKÖY= SERKAN-BURAK AVCI-BARAN-CİHAN-RIDVAN-ENGİN-"DK85
SONER"-İSHAK-SONER DURMUŞ-CAN-"DK 72 ŞABAN"-EMRE-BURAK RABU


İLK YARI BAŞLADIĞINDA HER KES ÇIKSALIN SPORUN OYUNU KONTROLUNE
ALACAĞINI DÜŞÜNÜRKEN TAHMİNLERİN AKSİNE MAÇ ORTA SAHADA GEÇMEYE
BAŞLADI.SANKİ KALECİLER TATİLDE İDİ.HER İKİ KALEYE CİDDİ BİR AKIN
OLMADI.  NE CİDDİ BİR ŞUT NEDE GOL POZİSYONU VARDI. GÖZE ÇARPAN OLAY ÇENGELKÖY  TEKNİK DİREKTÖRÜ  HAKEME İTİRAZLARI SONUCU KIRMIZI KART GÖRDÜ.İKİNCİ YARI İLK YARININ TAM TERSİ İDİ HELE SON 20 DAKİKADA NELER OLMADI NELER. 50.DAKİKADA KALECİ RAMAZAN TOPU ELİNDEN KAÇIRIP TEKRAR HAKİM OLDUĞUNDA ÇİFT VURUŞU KAZANA ÇENGELKÖY BU FIRSATTAN FAYDALANAMADI. DK 70 RIDVAN ÖYLE BİR KAFA VURDUKİ TOPA AMA RAMAZAN MÜKEMMEL ÇIKARDI. AKABİNDE GOLE GİDEN BİR VURUŞU BU SEFER FUAT TOPU KAFAVURUŞU İLE UZAKLAŞTIRDI. ŞİMDİ SIRA ÇIKSALIN SPORDA İDİ. GÖKHAN TANDOĞAN ,HARUN FIRSATLARI DEĞERLENDİREMEDİLER.YASİN 30 METREDEN SOL AYAĞIYLA SOL TARAFTAN BİR FÜZE ÇIKARDI SERKAN AYNI GÜZELLİK İLE KURTARDI.HARUN MÜSAİT POZİSYONDA GOL YAPAMADI. UZATMALARDA PENALTI İTİRAZLARI  İLE MÜSABAKA BİTTİĞİNDE ÇIKSALIN SPOR  KENDİSİ İÇİN ÇOK DEĞERLİ İKİ PUANI ÇAYIRBAŞI STADINDA BIRAKIYORDU.










Haber / Foto : Orhan Budak

Yorumlar