2012 SİVAS VADİ FEDERASYONU FUTBOL TURNUVASI AÇILIŞI YAPILDI.

Sivas Vadi Federasyonu'nun bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Sivas Vadi Futbol Turnuvası açılışı  Kağıthane Hasbahçe Stadı'nda yapıldı.




Milletvekili Bilal Macit, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Sivas Vadi Konfederasyonu ve Yöresel dernek yöneticilerinin katıldığı açılış töreninde ortak temenni birlik ve beraberlik duyguları üzerine oldu. 




İstanbul'un birçok semtinden gelerek tribünleri dolduran Sivaslı aileler, Güzel bir havada güzel bir hafta sonu geçirdiler.

  
Tribünlerin dolu olduğu açılışta  bir çok ailenin buluşma noktası durumuna gelen etkinlikte turnuvaya katılan takımlar da  tanıtıldı.




























 


Yelkesen Köyü takım kaptanı Hasan Demir turnuvaya katılan her takım gibi kendilerininde şampiyonluk iddialarının olduğunu söyledi. Sancaktepe Belediyesinin tesislerinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirten kaptan diğer takımlara da başarı dileklerini iletti.




Çalkaya Mah. kaptanı Adem Hamamcı geçen senenin şampiyonuyla aynı grupta olduklarını, ancak kendilerinin de ilk yılının finalisti olduklarının unutulmaması gerektiği bu yüzden kendilerinin de iyi bir performans sergileyeceklerine inandığını açıkladı.




Son Şampiyon Güneyli Köyü Kaptanı Erka Aydın, " İlk önce bu organizasyonu yapanlara teşekkür ederim. Arkadaşlarımızla 3-4 ay önceden bir araya gelip çalışmalar yapmaya başlıyoruz. Doğal olarak yaşam içindeki paylaşımlarımız artıyor. Dostluklarımız gelişiyor, bu turnuvada da diğer köy ve mahallelerle bu ruh halini paylaşıyoruz. Geçen yılın şampiyonu olduğumuz için, bu yılda şampiyonluğa adayız." açıklamasında bulundu.



Karayakup köyü takım kaptanı daha önceki iki turnuvaya da katıldıklarını ve iyi mücadele ettiklerini bu turnuvanın da renkli takımlarından olacaklarını  ve herkesin onları takip etmesini söyledi. Takımına güvendiğinin altını çizen kaptan ilk hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu ifade etti.


Kızıltaş Köyü adına takım sorumlusu Ali Rıza Şahin ve takım kaptanı Bayram Gümüş ortak açıklama yaptılar. Turnuvaya ilk kez katılan ekip, ilk hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu açıkladı. Daha sonra finallere gitmek istediklerini söyleyen Ali Rıza Şahin 3 aydır haftanın belirli günlerinde bir araya gelerek idman yaptıklarını ve bunun sonucunu da turnuvada almak istediklerini açıkladı.


FOTOĞRAFLAR YÜKLENMEYE DEVAM EDİYOR

Yorumlar