Yahya Kemal İ.Y, paylaşmayı seviyor

Yahya Kemal : 1  Koca Mustafa Paşa : 1

Süper Amatör Ligde üçlü averajla kalmayı başaran Yahya Kemal'in A takımını oluşturan oyuncuların birçoğu aynı zaman da U19 takımını da oluşturuyordun.
Ligin son haftalarında yaşadıkları gerilim ve takımın ligde kalması oyuncular üzerinde  nasıl bir etki yaratacak çok merak ediyordum.

Maçın başlama vuruşu ile birlikte Yahya Kemal takımı oyunu rakibine oranla daha kontrollü oynuyor ve topu daha iyi ve olumlu kullanan bir takım havası veriyordu.

Nitekim bunun ödülünü de 32. dakikasın da Sabri' nin ayağından kazandığı golle aldı.İlk yarı boyunca organize olan ve gol pozisyonları yakalayan takım da Yahya Kemal' di. İlk yarı Yahya Kemal'in 1-0 üstünlüğü ile kapandı.
İkinci yarı herkesin beklediğinin aksine gelişti, Yahya Kemal ilk yarıdaki oyunundan çok uzak bir oyun sergiliyor, Koca Mustafa Paşa takımı ise daha disiplinli ve daha organize bir oyunla karşılık veriyordu. Yahya Kemal kalesinde üst üste pozisyonlar bulan Koca Mustafa Paşa 68. dakika da Gökhanla beraberlik golüne ulaştı. 
Golden sonra geliştirdikleri ataklardan sonuç alamayan Koca Mustafa Paşa Yahya Kemal karşısında Seyrantepe'den 1-1 lik beraberlikle ayrıldı. 


Stad : Seyrantepe


Hakemler : Şakir Eti, Osman Eygü, Osman Altın
Saha Komseri : Mehmet Çelikbaş
Yahya Kemal : Alican, Mehmet, Cem, Mert, Rıza, Özkan, Volkan, Ali Yaşar, Sabri, Emre, Ozan
Yedekler : Mertcan, Fatih, Barış
Koca Mustafa Paşa : Furkan, Hayki, Batuhan, Ali, Cemre, Yusuf, Mahmut, Gökhan, Uğur, İsa, M. Metin
Yedekler : Ümit, Orhan, Cem, Burhan, Enes, Muhammed, Metin







Yorumlar