Ş.SANAYİSPOR 0 HAMİDİYESPOR 2



LİDER ZORLANDI......




STAD :MEHDİ SANCAK
HAKEM : M.CAN ÖZTÜRK
SAHA KOMSERİ : MURAT NAZİK

Ş. SANAYİ : Barış, Oğuz, Muhammet, Hasan, Serkan, Mustafa(dk.60 Ömer), Ali, Serkan(dk. 44 Abdül), Mücahit(dk. 58 Hasan), Adil, Eren(dk. 50 Berat)
YEDEKLER: Etem, Berat, Ömer, Abdül, Hasan

.
HAMİDİYE : Bilal(dk. 66 Tolga), Abdullah(dk. 66 Raşit), Furkan(dk. 67 Utku), Berat, Emre, Abdullah(dk.50 Erkan), Fırat, İlker, Üzeyir, Tarık, Mehmet(dk. 58 Kaan)
YEDEKLER : Tolga, Utku, Kaan, Raşit, Erkan
GOLLER: dk. 40 Abdullah- dk. 43 Fırat

U-14 20. Grup ta mücadele eden Ş.Sanayi ve liderliği elden bırakmak istemeyen Hamidiyespor un Mehdi Sancakta ki mücadelesi vardı, maçın başlamasıyla kontrolü ele alan Hamidiyespor oyunu rakip sahaya yıktı ama karşılarında dirençli ve ezilmeyen bir Ş.Sanayi takımı vardı, ev sahibi ekip kontratak ile 2 net gol pozisyonunu değerlendiremedi, Hamidiyespor da gol yollarında etkili olamayınca ilk yarı 0-0 bitti.
ikinci yarıya lider Hamidiye gol ile başladı, Abdullah ın aşırtma vuruşunda top ağlarla buluştu ve durum 0-1 oldu galibiyet golü ile daha etkili oynayan Hamidiyespor 43. dakikada Fırat ın uzaktan attığı şut gol olunca durum 0-2 oldu.maçta başka gol olmayınca 3 puanı alan hamidiyespor liderliğini sürdürdü...











Haber / Foto : Tayfun Kangal

Yorumlar

Adsız dedi ki…
U-14 liginin en zayıf grubu burası
burdan şampiyon çıkan takımın istanbul sampiyonasından çıkma şansı yok
Adsız dedi ki…
iki takımda güzel oyunları ile seyir zevki verdiler onları sadece tebrik etmek gerekir....