SEYRANTEPE OF 4 - İST: BAYBURT 2






STAD : SEYRANTEPE
HAKEM : AŞKIN ŞAHİN

SEYRANTEPE OF: Memet, Okan,Berdan, Görkem, Oğuzhan,Melikşah(dk.60 Kazım) , Hacı(dk. 44 Muharrem), Kağan, Kubilay(dk. 50 Oğuz), Burak, Rıdvan(dk. 70 Ali)
YEDEKLER: Kadir, Oğuz, Kazım, Ali, Muharrem
GOLLER : dk. 5 Sercan - dk. 18 Hacı - dk. 20 Kubilay - dk.31 Penaltı Burak

İST. BAYBURT : Olcan, Yusuf, Eray, Ahmet(dk.65 Umut), Sercan(dk. 18 Yasin), Ünal, Mehmet, Mustafa, Resul, Yunus, Oğuz
YEDEKLER : Berke, Serdar, Yasin, Umut
GOLLER: dk. 10 Resul - dk. 45 Oğuz.





U-14 17. Grup ta mücadele eden Seyrantepe of ileİst. Bayburt takımları Seyrantepe stadında karşı karşıya geldiler. maça daha istekli arzulu gözüken Seyrantepe of dakika 5 te Sercan ın kafa golü ile 1-0 öne gecti, 10. dakikada deplasman ekibinden Resul plase bi vuruşla eşitliği yakaladı 1-1 . Karşılıklı ataklarla geçen mücadelede ev sahibi ekip 18. dakikada Hacı ve 20. dakikada Kubilay ile durumu 3-1 e getirdi, ilk yarının sonlarına doğru Burak lada bir gol daha bulan evsahibi ekip ilk yarının skorunu belirledi 4- 1..
ikinci yarıya ataklarla başlayan deplasman takımı Seyrantepe of sporun savunmasını aşamadı, daha ayağa pas yapan ve derli toplu oynayan evsahibi ekip maçın kontrolünü elinde bulundurdu, deplasman ekibi 45. dakikada Oğuz un kontratak tan yakaladığı pozisyonu gole cevirmesiyle durumu 4-2 ye getirdi bu skorda maçın skoru olmuş oldu, macın hakemi Aşkın Şahin tek başına olmasına rağmen her iki teknik adamdam olumlu not aldı...






















Haber : Tayfun Kangal
Foto : Yüksel Cırt


Yorumlar