Sefa'm olsun



ÇELİKTEPE : 1  A. PARSELLER : 2
U19 7. Grupta lider Parseller grubun diğer iddialı takımlarından Çeliktepe ile Seyrantepe Stadın da karşılaştı.





Stad: Seyrantepe




Hakemler : Bayram Öztürk, Şafak Yüksek, Abdullah Şimşek




Çeliktepe : Engin, Doğancan, Ömer, Yavuz, Samet, Yusuf, Güven, Osman, Mert, Halit, Serhat
Yedekler : Mehmet, Ali Kirazcı, Ali Berkay, Oğuz, Uğur, Furkan, İlker




Alibeyköy Parseller : Enes, Yahya, Ercan, Onur, Halil, İsa, Kadir, Eren, Sefa, Caner, Ali 
Yedekler : Kürşat, Nihat, Sezer, Ömer, Emre, Nadir , Oğuzhan


Ligin formda iki takımının mücadelesi seyredenlere keyifli dakikalar yaşattı.
Maçın ilk çeyreklik bölümünde sahaya daha iyi yayılan ve daha organize ataklar yapmaya çalışan Çeliktepe'nin ataklarını Parseller defansı akıllıca savuşturdu.
Parseller oyununu Çeliktepeyi daha geride karşılayıp yakalayacağı kontrataklar üzerine kurmuştu.
17. dakika da Çeliktepenin sağdan getirdiği topun ceza alanı içinde Ercan'ın  eline  çarpmasını hakem penaltı olarak değerlendirdi.
Penaltı atışı için topun başına geçen Halit' in vuruşunu kaleci Enes mükemmel bir refleksle kurtardı. Enesten dönen topu takip eden defans oyuncuları topu uzaklaştırdılar.
Kaçırılan penaltı sonrası Parseller kalesinde baskı kurmaya çalışan Çeliktepenin defansını ileride yakalayan Sefa rakibinin bu hatasını affetmedi ve 21. dakikada takımını 1-0 öne geçiren golü attı.
İlk yarıda başka gol olmayınca 1-0 parsellerin üstünlüğü ile geçildi.
İkinci yarı Parseller yakaladığı avantajı koruma düşüncesi ile sahada yerini almış gibi görünüyordu. Çeliktepe' yi kendi yarı sahasında karşılayarak onların ceza alanı içine girmesini ve pozisyon bulmasını engelleyecek şekilde oyun pozisyonunu oluşturmuştu.
Çıkacağı uzun toplarla da rakip kalede tehlikeler yaratmayı planladığı anlaşılıyordu.
Bunda da başarılı oldu ikinci yarı defans güvenliğini elden bırakarak Parseller üzerine giden Çeliktepe'yi 52. dakika da Sefa bir kez daha avlıyor ve takımının ve kendisinin ikinci golünü Çeliktepe ağlarına gönderiyordu (0-2).
Bu golden sonra oyun disiplininden uzaklaşan Çeliktepe'nin Parseller'i yakalama çabaları defansın ve Enes'in iyi oyunu ile bertaraf edilmesine rağmen 80. dakika da gelen Ömer' in golü oyunun yeniden heyecanlamasına ve iki takım oyuncularının da gerilmesine yol açsa da geride kalan dakikalar da başka gol olmayınca Parseller zorlu Çeliktepe deplasmanından Sefanın iki golüyle 3 puanı alarak ayrıldılar.









Yorumlar