Mecidiyeköy zorlanmadı.



MECİDİYEKÖY : 4  AKATLAR : 0


U19 1 Lig 7. Grupta yer alan Mecidiyeköy ve Akatlar Seyrantepe sahasında karşılaştı.

Stad : Seyrantepe




Hakemler : Osman Eygü, Şakir Eti, Osman Altın
Saha Komseri : Mehmet Çelikbaş


Mecidiyeköy : Muhammed, Fırat, Şevket, Ferdi, Tuncay, Arda, Muhammed Ali, Muhammed Ocak, Anıl, Şeref, Serge
Yedekler : Yunus, Ömer, Ahmet, Görkem, Tuğrul, Mustafa, Hüsnü


Akatlar : Mesut, Metin, Çetin, Doğu, Ramazan, Mert, Selim, Oğuzhan, Tunahan, İrfan, Cem
Yedekler : Ayvaz, Serkan


U19 1 Lig 7. Grupta yer alan Mecidiyeköy ve Akatlar Seyrantepe sahasında karşılaştı.
Haftasonu Çeliktepe'ye 1-0 kaybederek, liderliği de  kaybeden Mecidiyeköy Akatlar maçında başka bir puan kaybına uğramak istemiyordu.
Grupta iddiası bulunmayan Akatlar ise sahaya daha önceki maçlarda çıkardığı kadrodan çok uzak bir kadro ile çıkmıştı. 




Belli yaş kategorilerinde hafta arası oynanan maçların takımları ne kadar etkilediği konusunda da  örnek olacak bir maçtı aynı zamanda.
Maçın ilk bölümünde takımların güçleri arasındaki bu orantısızlık kendini hemen hissettirdi. 


Mecidiyeköy tüm hatları ile rakip sahasında baskı kurmaya başladı. Buna karşılık Akatlar tüm gücüyle savunma yapıyor yakalayacağı bir kontratak golüyle öne geçme planı içindeydi. Ancak Akatlar forvetleri arasındaki uyuşmazlık yakaladıkları nadir pozisyonlarında cömertce harcanmasına yol açtı. İlk yarının büyük bir bölümü Akatlar ceza alanı çevresinde oynanmasına rağmen 35. dakikadaki gole kadar Akatlar kalesinde çok ciddi bir tehlike oluşturamadı.Mecidiyeköylülr 35. dakikada Fırat'ın getirdiği topu kale çizgisi önünde son dokunuşu gerçekleştiren Şevket Mecidiyeköyi rahatlatan golü atıyordu. Bu golle rahatlayan Mecidiyeköy ilk yarının sonuna kadar oyunu rolantiye alıyor ve devre arasına 1-0 galip olarak giriyordu.





İkinci yarı ile birlikte Akatlar direnç göstermeye ve beraberlik golünü bulmaya çalışsa da buna muvaffak olamadı. 63. dakika da sahneye tekrar Şevket çıkıyor kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak Akatların direncini tamamen kırıyordu.
Bu golden sonra oyunun kontrolü tamamen Mecidiyeköy' e geçti. Akatlar kalesinde üst üste pozisyonlar bulmaya  başlayan Mecidiyeköy bu pozisyonların bir çoğunu cömertçe harcadı.
73'te Arda ve 77'de Şeref'in ceza sahası dışından muhteşem vuruşu ile iki gol daha bulan Mecidiyeköy sahadan 4-0 lık net skorla ayrıldı.




Yorumlar