Kağıthane yanına kimseyi yanaştırmıyor...



Kağıthane yola devam kesintisiz devam ediyor.
  KAĞITHANE : 2    İST. BAYBURT : 0  

Stad : Kağıthane Hasbahçe
Hakem : Cihan Okçu
Saha Komiseri : Hamdi Bahçeli

Kağıthane : Burak, Onur, Muhammet, Sametcan, Kerim, Yusuf (Dk. 70 Oğuzcan), Murathan, Mahsun (Dk.80 Doğuhan), Fuat, Ayberk, Eren
Yedekler : Harun OğuzcanVolkan , Doğuhan, Zafer, Faik, Çağatay
Goller : Dk. 18 / 79 Eren

İst. Bayburt : Hanifi, Tarık, Ramazan, Tugay, Mesut, Bilal, Yakup (Dk. 18 Ahmethan)( Dk. 54 Baran), Uğur (Dk. 74 Yusuf), Utku, Erkut, Tolga
Yedekler : Oğuzhan, Ramazan, Baran, Ahmethan, Yusuf, Harun, Kaan



U-16 21. grupta şampiyonlukta iddialı iki takımın mücadelesi, izleyenlerin keyifli bir 80 dakika geçirmesini sağladı.

İstanbul' da bir çok yerde sal klasman maçları oynanmasına rağmen tribünlerin büyük bir kısmının dolması bu maça ayrı bir hava kattı. Futbolcuların da maça konsantrasyonunu sağladı.


Maç hepimizin beklediği gibi hareketli başladı. Maçın her dakikasında karşılıklı pozisyonlar yaşansa da ilk tehlikeli vuruş İst. Bayburtspor' lu oyunculardan maçın 18. dakikasında geldi, üst direğe çarpan top kaleci Burak' ın arkasına düştü. bu pozisyonda topun çizgiyi geçip geçmediği konusunda tereddüt yaşayan hakem devam kararı verdi.


Bu pozisyondan bir dakika sonra İst. Bayburt ceza alanı içinde yaşayan karambolde topu önünde bulan Eren düzgün bir vuruşla kalecinin kapadığı köşeden takımını 1-0 öne geçiren golü attı.
Maçta skor üstünlüğünü yakalayan Kağıthane takımı savunmayı daha geride kurarak, rakibinin hata yapmasını beklemeye başladı. Maçın 31. dakikasında İst. Bayburt' lu Uğur' un vuruşunu kaleci Burak zorlukla karşıladı, ancak top Tolganın önünde kaldı onun vuruşunda da Kağıthane defansı topu çizgiden dışarı çıkartarak İst. Bayburtspora beraberlik şansı tanımadı. İlk yarı Kağıthane' nin
1-0 lık üstünlüğü ile kapandı.


İkinci Yarıya her iki takımda ilk yarıyı bitiren onbiri ile çıktı. Kağıthane orta sahası ve defansı İst. Bayburtlu oyuncuların top yapmasına izin vermiyor ve kurdukları baskılarla oyunu kendi kontrollerinde tutmaya çalışıyorlardı.
55. dakikaya girildiğinde kornerden gelen topa Mahsum' un mükemmel vuruşunu kaleci Hanifi aynı güzellikte kurtararak takımının umudunun devam etmesini sağladı. İkinci yarı bir taktik savaşına döndü adeta, İst. Bayburt gol yemeden Kağıthane kalesinde gol pozisyonu yaratmaya çalışıyor, Kağıthane ise bu çabayı ustalıkla atlatarak bulacağı ikinci golle rakibinin gardını iyice düşürmeye çalışıyordu. Maç sonuna yaklaştıkça İst. Bayburt daha fazla risk almaya başladı. Nitekim 79. dakika da Eren Takımının ve kendisinin ikinci golünü atarak Kağıthane' nin zirve yarışında kayıpsız devam etmesini sağlıyordu.




Yorumlar

Adsız dedi ki…
Başta çok değerli hocamız olmak üzere galibiyet serisine devam eden ve hedefine bir adım daha yaklaşan takımımızı kutluyor, maç boyunca takımımıza ateşleyici tezahüratta bulunan taraftarımızı da tebrik ediyorum. Kaliteli, zevkli ve bir o kadar da heyecanlı bir karşılaşma izledik, gerçeklten. Semih hocam başarılarınız daim olsun, inşallah...
Ayrıca, bize bu haberi ulaştıran ve kendisiyle sohbet etme imkanı bulduğum değerli muhabirimiz sayın Hakan beye de şükranlarımı sunuyorum.
Selam ve sevgilerimle,
Selçuk
Adsız dedi ki…
Bize bu hafta sonu harika bir galibiyet yaşatan Kağıthane sporlu bütün futbolcularına ve teknik driktörümüz Semih hocaya sonsuz teşekkürlerimizi bildirir, başarılarının devamını dilerim. "Hep Destek Tam Destek"

12.adam (Tayfun Cesur)
Adsız dedi ki…
Hasbahçe sahasını tercih edip haberimizi yapan çiçeği burnundaki bu siteye teşekkür ediyorum,siz değerli velilerimi işinizi gücünüzü bırakıp hemen her maç bizi yalnız bırakmadığınız için çok şanslı olduğumuzu düşünüp desteklerinizin devamını bekliyoruz.Daha yolun başındayız çok çalışmamız lazım eksiklerimizi giderip daha iyi olacağız inşallah.

Semih Sezerli
Kağıthanespor Altyapı Teknik Sorumlusu