Hamidiye Spor Kulübü hafta sonunu birlikte geçirdi...


Hafta sonu Kağıthane Hasbahçe' de bir araya gelen Hamidiye Spor Kulübü A Takımı ve Altyapı sporcuları keyifli dakikalar geçirdiler.



Bu sene 2. Amatör kümede mücadele edecek olan Hamidiye Spor A Takım oyuncuları, lig öncesi Hasbahçede mangal keyfi organizasyonu düzenlediler. U-14 ve U-16 Takımlarının da lig maçlarının sonunda Hasbahçeye gelerek, bu organizasyona katılması takım içindeki aile havasının ne kadar güçlü olduğunun da bir göstergesi oldu. Takım içindeki bu aile ortamının yaratılmasında büyük pay sahibi olan Başkan İlker Balçık " takım olarak daha yeni bir oluşum içindeyiz, ahlaklı, disiplinli ve başarılı sporcular yetiştirmek hedefindeyiz. Bu havada bu hedefe doğru gittiğimizin işaretlerinden biridir."




Haber / Foto : Hakan Ertürk

Yorumlar

İlker BALÇIK dedi ki…
Kısa zamanda, uzun yol aldık, az zamanda, çok iş başardık. Emeği geçen büyük küçük herkese sonsuz teşekkürler. Bu güzelliklerle dolu günümüzde bizi yanlız bırakmayıp yanımızda olan amatorundunyasi.com ekibine ve Hakan Bey'e de teşekkürü bir borç biliriz.
no name dedi ki…
çok güzel bir gündü :) başkanımız hocamız a takım ve alt yapıdaki arkadaşlarımız tam bir aile ortamı vardı :)
Adsız dedi ki…
ilker abinin olduuğu yerde başarısızlık ve ahlaksızlık olmaz. o hep güzel işler yapaar. adamsın ilker başkan
Adsız dedi ki…
HAMİDİYE SPORUN BİRLİK VE BERABERLİĞİNİ ALLAHIM,BOZMASIN DAHA YOLUN BAŞINDAYIZ,BU UZUN YOLDA,NİCE BAŞARILAR GÖRECEĞİZ İNŞALLAH,EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ YÖNETİM ADINA MEHMET YILMAZ...
sami dedi ki…
bizim birliğimizi kimse bozamaz
çocuklarımızın başarılarının
devamını dilerim sami
Adsız dedi ki…
Çok güzel bi gündü. Kardeşlerimizin başarısı göğüsümüzü kabarttı. Ve tamamiyle bir aile ortamı vardı.