Halil Rıfat Paşa yola devam...



Maça ev sahibi Halil Rıfat Paşa çok hızlı başladı. Maçın tartışmasız yıldızı Metin Mert' in etkili oyunu ile Sarıyer Belediye' yi her iki yarıda bulmuş olduğu 2'şer golle maçı 4-0 kazandı.





Stad : Ayazağa Atatürk Stadı
Saha Komiseri : Adem Safi
Halil Rıfat Paşa : Seyfettin, Ozan, Uğur, Furkan, Hasan, Doğukan, Hüseyin, Erkan, Akın, Mert, Metin
Yedekler : Burak, Recep, Melih, Burak, İbrahim, Taha
Sarıyer Belediyesi : Ercan, Tugaycan, Mehmethan, Emre, Serkan, Eyüp, Emre Değer, Doğukan, Yılmaz, Berkay, İbrahim, Berke
Yedekler : Serkan, Burak, Emir, İbrahim, Talha, Berat 


Maçtan notlar.
23. dakika da sağdan gelişen Halil Rıfat Paşa atağında defans arkasına sarkan Metin Mert' in plase vuruşu ile Halil Rıfat Paşa 1-0 öne geçti. Dakikalar ilerledikçe rakibini sahasına hapseden Halil Rıfat Paşa 32. dakika da sağdan yapılan ortaya nefis bir gol vuruşu yapan Metin Mert kendisinin ve takımının 2. golünü Sarıyer Belediye ağlarına yolladı.
İlk yarı bu sonuçla bitti.
İkinci yarıya da maçın mutlak hakimi olarak başlayan Halil Rıfat Paşa ikinci yarının hemen başlarında takım kaptanı Furkan soldan yapılan korner atışında düzgün bir kafa vuruşuyla takımını 3-0 öne geçiren golü attı.
Dakikalar ilerliyor maçın sonları yaklaşıyor ama Halil Rıfat Paşa' nın hızı hiç kesilmiyordu. Nitekim maçın 66. dakikasında günün yıldızı Metin Mert hafif sağ çaprazdan kazanılan frikik atışını müthiş bir kesme vuruşla filelere göndererek hat-trick yapıyor ve en yakın takipçilerinden Sarıyer Belediye' yi 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek evine eli boş gönderiyordu.      


Haber : Ekrem Sofu
Foto : Hakan Ertürk

Yorumlar