GEMİSİNİ KURTARAN KAPTAN...



ÇELİKTEPESPOR  1   ARNAVUTKÖY  4
U-19 7. Grup ta mücadele eden Çeliktepespor ve Arnavutköy takımları Seyrantepe stadında karşı karşıya geldiler. Çeliktepespor üst sıralardan kopmamak Arnavutköy ise en alt sıradaki yerinden kurtulmak için mücadeleye başladılar.




Maçın hemen başında evsahibi Çeliktepespor golü buldu. 2. dakikada Oğuz takımını 1-0 öne geçirdi, şok golün etkisinden ilerleyen dakikalarda çıkan Arnavutköy, oyunu dengeledi.



Hamza ve Ali ile net pozisyonları gole çeviremedi, karşılıklı ataklarla devam eden macta Çeliktepespor, Savaş ile net pozisyonu değerlendiremedi. 30. dakikada deplasman ekibi kaptan Yaşar ile beraberliği yakaladı 1-1 . 40.dakikada ev sahibi ekibin golcüsü Oğuz müsait pozisyonda topa dokunamayarak takımını galibiyetten etti. İlk yarıda 1-1' lik sonuçla bitti.
2. yarıya Kerim in yerine Ulaş'ı alarak başlayan deplasman takımı maça hızlı başladı. Ali'nin kafa vuruşunda Mehmet gole izin vermedi. 58. dakikada kaptan Yaşar karambolde topu Çeliktepe ağlarına yollayarak takımını deplasmanda 1-2 öne geçirdi. İlerleyen dakikalarda maç gerginleşse de hakem sertliğe müsade etmedi.  Çeliktepespor ataklarında Arnavutköy kalecisi Fırat başarılıydı. 80. dakikada gelişen kontratakta kaptan Yaşar takımının ve kendisinin 3. golünü atıp durumu 1-3 e taşıdı. Müsabakanın son dakikasında Serkan soldan kendi getirdiği topu düzgün bir vuruşla ağlara yollayınca son sözü söylemiş oldu 1-4 ...Macın yıldızı şüphesiz 3 gol atan Arnavutköy kaptanı Yaşar dı...




STAD : SEYRANTEPE
HAKEMLER :  ÖZKAN BAŞGEDİK - MERT KOR - ALPEREN KOÇSOY
SAHA KOMSERİ : NAMIK UYGUR
ÇELİKTEPE : Mehmet, Doğancan, Ömer(dk. 60 Güven), Ali, Emre, Serhat, Mert, Osman(dk. 70 Halil), Oğuz, Halit, Yusuf
YEDEKLER:  Erkin, Ali, Muhammed, Güven, Halil
GOLLER : dk. 2 Oğuz
ARNAVUTKÖY : Fırat, Kerim(dk. 46 Ulaş), Serkan, Ferdi, Gökhan, Emrah, Savaş, Oğuz, Hamza(dk. 80 Sezer), Yaşar, Ali(dk. 55 Selahattin)
YEDEKLER : Sercan, Selahattin, Mustafa, Emre, Ulaş, Sezer, Cüneyt
GOLLER : dk. 30-58-80 Yaşar - dk. 89 Serkan













Yardımlarından dolayı saha komserimiz sayın NAMIK UYGUR abimize teşekkür ederiz...
HABER & RESİM : TAYFUN KANGAL

Yorumlar