Zeytinburnuspor : 0 - Sultangazispor : 2


Bölgesel lig 13. Grup'ta sezonun 2.yarısının ilk maçında Zeytinburnuspor ile Sultangazispor Zeytinburnuspor'un saha kapatma cezası olması nedeniyle Tepecikspor stadında karşı karşıya geldiler.
Sultangazispor'un 2-0 galibiyeti ile sonuçlanan musabakada iki takım taraftarlarının maça ilgisi ve fair play çerçevesinde dostlukları güne damgasını vurdu.
Tepecik spor A.Ş stadında oynanan karşılaşma öncesi stada ilk gelen Sultangazispor taraftarları sonra gelen Zeytinburnuspor taraftarlarını hoş geldiniz tezahuratları altında alkışlayarak büyük bir sevgi gösterdi. Zeytinburspor taraftarlarıda aynı sevgi göstersinde bulunarak Sultangazispor taraftarlarına alkışlarla karşılık verdiler.
 
İki takım taraftarları musaba öncesi takımları kendi bulundukları trübüne el ele çağırdılar ve karşılaşma öncesi gösterdikleri fair play örneğini maç sonuna kadar en güzel şekilde sergilediler.
 
İstiklal marşının okunması ile elim bir trafik kazası sonucu vefat eden Keşanspor’lu futbolcuların anısına 1 dakika saygı duruşunun ardından karşılaşma başladı.
 
İlk dakikalarda kontrollü başlayan maçta Sultangazispor 10.dakikada Yusuf  Türk,Zeytinburnuspor  ceza sahası dışından çok sert vurdu top üst direğe çarparak dışarı gitti.
20.dakikada cem sağ taraftan topla içeri girmek isterken hatip’in yaptığı faulle yerde kaldı ve Sultangazispor serbest vuruş kazandı.
Serbest vuruşu Yusuf’la kullanan Sultangazispor,ceza sahası içine yapılan ortada topu ağlara gönderen mehmet’in golü ile 1-0 öne geçti.
 30.dakikada Sultangazispor’dan isa ile Zeytinburnuspor’dan   Cengiz’in orta alandaki topu kapma mücadelesinde  isa’nın ayağını uzattığı topa kapa ile müdahale etmek Cengiz’in alnına gelen müdahale sonucu Cengiz sakatlandı ve oyuna devam edemedi.
 
İlk yarıda başka gol olmadı Sultangazispor devreyi 1-0 önde kapattı.
 
İkinci yarıya 1-0 önde giren Sultangazispor,58 dakikada yeni transferi ve ilk golün sahibi Mehmet’le bir  gol daha bularak skoru 2-0 yaptı.
Golden sonra da daha atak olan ve pozisyonlara giren Sultangazispor serkan ve yusuf’la farkı kaçırırken Zeytinburspor’da 75.dakikada Sultangazispor ceza sahası içinde rıdvan’la gole çok yaklaştı ama sonuç çıkaramadı.
Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve sultangazispor sahadan 2-0 galip ayrılarak 3 puanı alan ekip oldu.
 
Stad:Tepecik
Hakemler:Mustafa Salih Erol,Armağan Çekilmez,Mustafa Kubilay
 
Zeytinburnuspor:
Harun,İsmail,fatih,Rıdvan,Özcan,Mehmet,feyzi,hatip,sinan,Cengiz,serkan
Yedekler:uğur,onur,oğuzhan,Burak,Gökhan,Yakup,emre
Teknik sorumlu:Vural Kaya
 
Sultangazispor:
İlkay,cem,oğuz,serhat,Mehmet,Burak,isa,Yusuf,Emrah,serkan,Samet
Yedekler:Ahmet,can,fuat,mesut,hacı,Yusuf
Teknik sorumlu:Alaattin Çepeloğlu





Haber : sultangazisesi.com
 

Yorumlar