TFF, kamp için Keşanspor’a yeşil ışık yaktı


Antalya’nın Korkuteli İlçesi’nde geçirdiği trafik kazasının ardından toparlanmaya çalışan Keşanspor’a bir destek de TFF (Türkiye Futbol Federasyonu)’den geldi.Kaza sonra ligle ilgili dileklerini TFF’ye ileten Keşanspor’a beklenen cevap dün verildi. Keşanspor’un kamp talebini kayda değer bulan TFF, kamp sağlaması için ayrı bir dilekçenin daha verilmesi gerektiğini bildirdi. Öte yandan TFF yetkilileriyle yapılan sözlü görüşmelerde kamp talebinin kabul edilebileceği kaydedildi. 
Bilindiği üzere, Keşanspor kafilesi, 7 Ocak 2012 Cumartesi günü, devre arası kamp yapmak üzere Alanya’ya giderken, Korkuteli ilçesinde trafik kazası geçirmiş ve oyuncularından Can Çetinkaya ile Güner Yıldız hayatını kaybetmiş, 21 kişi de yaralanmıştı.
Keşanspor tarafından 18 Ocak 2012 tarihinde TFF’ye gönderilen dilekçede, “TFF tarafından belirlenecek bir yerde, psikolog eşliğinde 10 veya 12 günlük kamp yapılması”  talebinde bulunulmuştu.
Keşanspor tarafından belirlenecek bir tarihte yapılması istenen kampın, 30 Ocak – 6 Şubat 2012 tarihleri arasından İstanbul Beykoz’da bulunan TFF Milli Takımlar Riva Tesisleri’nde gerçekleştirileceği de öğrenildi. Kamp sırasında ayrıca futbolculara, psikologlar tarafından psikolojik destek de verilecek. 

Yorumlar