Tekirdağ Süper Amatör Ligde mücadele eden Tekirdağspor’a Senegal’den menejerleriyle birlikte iki futbolcu geldi.

Senagalli Futbolcuların hava yoluyla İstanbul Yeşilköy Havalimanına indikten sonra kulüp yöneticileri tarafından karşılanarak Tekirdağ'a götürüldü.


Konuyla ilgi açıklamada bulunan kulüp başkanı Gürsel Erbap: “2011 – 2012 Futbol sezonunda Tekirdağ Süper Amatör Futbol liginde mücadele eden Tekirdağspor Kulübümüz, ligin ilk yarısını Velimeşe Belediyespor’un ardından bir puan farkla ikinci sırada tamamlamıştır.
Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayıp, hedefini öncelikle BAL, daha sonraki senelerde de Bank Asya olarak belirleyen Yönetim Kurulumuz: Teknik Heyetimizle yapılan değerlendirme sonucunda eksik görülen bölgelere takviyeler yapmaya başlamıştır.
2. Transfer döneminde Celil SAĞIR, İslam ÇABUKEL, Yasin KESER, Barış DEMİRCAN, Atacan Şahin ve Eren KIRCI ‘ yı renklerimize kattık.
Yönetim Kurulumuzun sezon açılışında verdiği söz doğrultusunda gerekli çalışmalar yapılmış, Orta Saha ve Santrafor mevkilerinde oynayan iki adet Senegal’ li sporcu Sego Diop ve Sene Clement Marie bu akşam 19.00 sıralarında ilimize gelmiştir. Yarın Transfer görüşmelerine başlayacağız, çalışmalar olumlu sonuçlandığı takdirde Pazartesi günü basın toplantısı yapmayı planlıyoruz”dedi.


kaynak:59haber.com

Yorumlar