KÖTÜ HAVA KOŞULLARI VE 2.TRANSFER DÖNEMİ HAKKINDA...




Bilindiği üzere, ilimizdeki yoğun kar yağışı ve olumsuz havakoşulları sebebi ile, liglerimizi kaydırmış durumdayız.  Lig takvimimizin aksamaması için Süper Amatör Lig, U19/1.Ligi, U16 ve U14 Liglerimizde hafta arası maç oynatmak zorundayız.



Kulüplerimizin de hazırlıklarını bu doğrultuda yapmalarını önemle rica ederiz.


Ayrıca, önümüzdeki hafta başlayacak olan Okul Müsabakaları dolayısı ilesahalarda sıkışma yaşayacağız. Bu sebeple maç çakışmaları oldukça muhtemeldir.Liglerimizi bitirmek mecburiyetinde olduğumuz için, bu konuda taleptebulunulmamasını, bilhassa TürkiyeŞampiyonası Eleme Müsabakaları oynayan takımlarımızın, mağdur olmamalarıiçin organizasyonlarını buna göre yapmalarını hatırlatırız.


2.TRANSFER DÖNEMİ BİTİYOR!
2.Transfer Dönemi’nin 17Şubat 2012 Tarihi itibarı ile bitecek olmasından dolayı, son haftalisanslarda sıkıntı yaşamamak için işlemlerin 1 Hafta önceden yapılmasını, aksi takdirde eksik evrak yüzündendönen lisansların yetişmeyeceğini ve dolayısı ile kulüplerimizin de sıkıntıyaşamamak için bu konuya hassasiyet göstermelerini önemle rica ederiz.
Sicil Lisans Bölümü’nde çeşitli nedenlerden dolayı lisansevrakları geri dönen kulüplerimiz bulunmaktadır. Bu kulüplerimizin listesiaşağıdadır. İlgili kulüplerimiz bir an önce iade olan evraklarını geri alıptamamlamaları gerekmektedir.
EVRAKLARI İADE OLAN KULÜPLER:
1.      BÜYÜKDERE
2.      SİLİVRİ
3.      DENİZ KÖŞKLER
4.      HAMİDİYE
5.      DAMLASPOR
6.      SİTELER
7.      K.M.PAŞA
8.      İST.BAFRA
9.      ALBAYRAK
10.  OF HAYRAT
11.  GÜLSUYU
12.  SEFAKÖY
13.  FERİKÖY
14.  YELDEĞİRMENİ
15.  H.ÇAMLIKALTI
16.  SULTANBEYLİ

Yorumlar