İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALZEME YARDIMI YAPTI.



İzmiraskf Başkanı Kadri Yatkın’ın Rahatsızlığı Nedeniyle Katılamadığı Törende Başkan Yardımcısı İsmail Karabulut  Bir Konuşma Yaparak Amatör Spor Kulüpleri Olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Verdiği Destekten Duydukları Memnuniyeti Dile Getirdi. Karabulut, “Geçtiğimiz Günlerde Imzalanan Protokol Ile Artık Amatör Sporcularımız İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi’nde Sağlık Muayenelerini Yaptırabiliyorlar.
Hem Bu Protokol Hem De Malzeme Yardımı Için Başkanımız Aziz Kocaoğlu’na Çok Teşekkür Ederiz” Şeklinde Konuştu.
Kısıtlı Imkanlarıyla Spor Yapmaya Çalışan 217 Amatör Spor Kulübüne Verilen Malzeme Paketleri, 20’Şer Adet Forma, Şort, Tozluk Takımı, Yağmurluk, Futbol Ayakkabısı, Eşofman, Spor Çantası Ve 10’Ar Adet Futbol Topundan Oluşuyor. Malzemeler, Her Kulübün Renklerine Uygun Olarak Hazırlandı.
Amatör Spor Kulüplerine Her Sezon Malzeme Desteği Veren İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bu Yıl Dağıtımı Şenliğe Dönüştürdü. İzmir Buz Sporları Salonu’nda Düzenlenen ‘Amatör Spor Şenliği’nde Konuşan Başkan Aziz Kocaoğlu, “Avrupa Ve Dünya Şampiyonları Çıkardık, Şimdi Sıra Olimpiyatlarda” Diye Konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Maddi Imkansızlıklarla Boğuşan Amatör Spor Kulüplerine Verdiği Desteği Bu Yıl Da Sürdürdü. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’ndaki İzmir Buz Sporları Salonu’nda Düzenlenen ‘Amatör Spor Şenliği’ Kapsamında, 217 Spor Kulübüne Malzeme Yardımı Törenine Katıldı. Törende İzmir Milletvekilleri Alaattin Yüksel, Mustafa Moroğlu, Bornova Belediye Başkanı Prof.Dr.Kamil Okyay Sındır, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Ile Amatör Spor Kulüplerinin Temsilci Ve Sporcuları Da Hazır Bulundu. Spor Şenliği’nde İzmirli Müzik Grubu ‘Grup Başıbozuk’ Da Birbirinden Hareketli Parçalarıyla Etkinliğe Renk Kattı.

Yorumlar