Hakem böyle istedi

Karabiga İçdaşspor'da Şakir, Tamer, Oktay ve Mustafa kırmızı kart gördü. 3 penaltıyla Manisa Belediyespor'un 3-0 üstün olduğu karşılaşmada, Karabiga İçdaşspor 6 kişi kalınca maç 85. dakikada sona erdi.
Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta 29 Ocak Pazar günü saat 13:30'da Karabiga İçdaşspor ile Manisa Belediyespor karşı karşıya geldi.

Karabiga İçdaşspor'un Kardemir Karabükspor A2 takımından transfer ettiği 20 yaşındaki forvet oyuncusu Anıl Köktürk karşılaşmaya ilk onbirde başladı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Manisa Belediyespor'du. Manisa Belediyespor baskılı bir oyun sergilerken, Karabiga İçdaşspor hızlı ataklarla pozisyon yakalamaya çalıştı. Her iki taraf da etkili pozisyon bulamayınca karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlandı. İlk yarının uzatma dakikalarında Şakir'in kırmızı kart görmesiyle Karabiga İçdaşspor soyunma odasına 10 kişi gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında futboldan çok hakemin verdiği kararlar, kırmızı kartlar, penaltılar ve itirazlar maça damgasını vurdu.

65. dakikada Manisa Belediyespor'dan Cüneyt yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Ayrıca pozisyon sonrası Tamer kırmızı kart görürken, müsabakanın hakemi, 4. hakemin uyarısıyla Karabiga İçdaşspor Antrenörü İbrahim Küçük'ü saha dışına gönderdi.

Topun başına geçen Manisa Belediyesporlu Cenk, takımını 1-0 öne geçirdi. Golün ardından hakem Karabiga İçdaşspor'dan Oktay'a kırmızı kart gösterdi ve Karabiga İçdaşspor 8 kişi kaldı.

76. dakikada Abdullah ceza alanında Mehmet'i yere düşürünce hakem ikinci kez penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Cenk skoru 2-0 yaptı.

Bu penaltının 3 dakika sonrasında hakem, Karabiga İçdaşspor Kaptanı Mustafa'nın ceza alanı içinde elle topa müdahale ettiği gerekçesiyle 3. kez penaltı noktasını gösterdi ve kaptana kırmızı kart verdi. Kaptan Mustafa sahadan çıkarken: "Biz emek harcamıyor muyuz, biz de terk akıtmıyor muyuz" diye isyan etti.

Penaltıyı kullanan Mehmet farkı üçe çıkardı 3-0.

Penaltının ardından gerçekleştirilen atakta sakatlanan Onur yerini Deniz'e bıraktı.

85. dakikada Hüseyin de sakatlanarak oyundan çıktı. Karabiga İçdaşspor tüm değişiklik hakkını kullandığı ve 6 kişi kaldığı için hakem 85. dakikada maçın bitiş düdüğünü çaldı.



Yorumlar