Elmas çekinmiyor



    Elmas çekinmiyor

    Kırmızı-lacivertli ekipte zorlu deplasmandan puanla dönmek istiyor
    Deplasmanlı Bölgesel Lig 13’üncü Grup’ta mücadele eden Zonguldakspor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Sultangazispor karşılaşmasının  son hazırlığını dün Fener Senettik Saha’da yaptığı antrenman ile tamamladı.
    Çalışma öncesinde futbolcuları ile yaklaşık 15 dakika  toplantı yapan Zonguldakspor Teknik Patronu, Sultangazi maçının önemine değindi ve futbolcularını uyardı. Daha sonra yapılan antrenmanda oyuncularını ikiye ayıran Teknik Patron Uğur Terzi, defans oyuncuların  dar alanda çift kale maç yaptındı. Orta saha ve forvet oyuncularına orta-şut çalışması yaptıran Terzi,  futbolcuları Sultangazi karşılaşmasına motive etti. Zorlu  maç için yarın sabah saat 7.30’da İstanbul’da hareket edecek olan kırmızı-lacivertli ekip sahaya mutlak puan için çıkacak.
    Sultangazi maçının  oldukça çekişmeli  geçeceğini belirten Terzi, zorlu maçı  kazanarak  zirve yolunda bir engeli daha aşmak istediklerini söyledi. Terzi sözlerini şöyle sürdürdü; “Cumartesi günü Sultangazispor ile çok zorlu bir maç oynayacağız. Hazırlıklarımızı  tamamladık. Rakibimizin de bizim gibi 23 puanı var. Onlar da ara transferde takviye yapmışlar. Zor bir maç olacak. Ancak bizim bir maçımız eksik. Zirve iddiamızı sürdürmek için bu zorlu maçtan mutlaka puanla dönmek istiyoruz. Sakat olan Süleyman ve cezalı olan Fırat’ın dışında eksik futbolcumuz yok. Süleyman düz koşulara başladı. Sanırım 2 hafta sonra takıma katılacak.Sahaya çıkıp en iyi şekilde mücadele ederek istediğimiz sonucu alıp dönmek istiyoruz. Futbolcularımız  uzun zamandır bu maça hazırlanıyor. Çıkıp sahaya en iyi şekilde mücadele edip istediğimizi alarak dönmek istiyoruz.”

    (Haber-Fotoğraf: Ercan Aygün)
    demrmedya.net

    Yorumlar