İST.GENÇLERGÜCÜ ATIŞALANI MAÇINA HAKEM DAMGA VURDU


   İST.GENÇLERGÜCÜ - ATIŞALANI MAÇINDA KIRMIZI KARTLAR MAÇA DAMGA VURDU


Gaziosmanpaşa Albayrak Stadında İst.Gençlergücü Atışalanı Arasında Oynanan Maçta Futboldan Çok Sahada Çıkan Kırmızı Kartlar Gündemde Oldu.



Maçın İlk Yarısını Deplasman Takımı ATIŞALANI Spor 1-0 Önde Kapatı Ev Sahibi İSTANBUL GENÇLERGÜCÜ Spor Kontra Atakla Rakibinin Üstüne Gitti ve 11 Numaralı Futbolcusu FURKAN POLAT Ceza Sahası Önünde Kaleciyle Karşı Karşıya Kaldı Aşırtma Vuruşunda Kalecinin Elle Müdahelesi Ceza Sahası Dışından Olunca Direk Kırmızı Kart Ve Hakem Direk Serbest Vuruşla Maç Devam Etti.


 Oyunun Her Geçen Bölmünde Atışalanı Spor Skoru Korumak İstesede Sahada Eksik Kalmaya Devam Etti 99 Numaralı Formasıyla Ceza Sahasının Önünde KENDAL KATAN Rakibinin Müdahalesiyle Yerde Kaldı İkinci Sarı Kartla 5 numaralı oyuncu Oyundan Atıldı Devam Eden Maçta 2 Numara Ve 10 Numara Da kırmızı Kart Görerek Takımı Sahada 7 kişi Bıraktı Hakem Maçı 6 Dakika Uzatı Son Dakikaya
1-0 Önde Giren Atışalanı Spor Ev Sahibi İstanbul Gençlergücü Son Dakikalarda 11 Numaralı Furkan Polatın Uzun Topunda 99 Numaralı Kendal Katan Topu Kacinin Üzerinden Aşırarak  filelerle Buluşturdu ve Skoru 1-1 Getirdi.


Sahada Kırmızı Kartlar Havada Uçtu ve 11 - 11 Başlayan Maçta  Atışalanı Spor 90 Dakikanın Sonunda Sahada 7 Kişi Kaldı Ve Maçı Bitirdi.

Maçın Son Bölümlerinde 5 Numaralı Oyuncu Sahaya Girmek İstedi Yan Hakemlerini Yanına Çağıran Hakem Orta Sahada Biraz Bekledikten Sonra Maça Devam Etti.

Maçın Son Dakikalarında Hakemin Verdiği Kararlarla Tansiyon Biraz Yükseldi Atışalanı Oyuncularının Yoğun İtirazları Kararı Değiştirmedi ve Maçın Hakemi Son Düdüğü Çaldı ve Maçı Bitirdi Soyunma odasına Gitti.


Yorumlar

Adsız dedi ki…
Musabakayi saha kenarindan izleyen bir seyirci olarak bu yalan yanlis habere itiraz ederek gerekli duzeltmeleri yapmak istedim. Oncelikle haber yapicaksaniz dogru duzgun haberler yapin, yalan yanlis haberlerle sporseverleri kandirmayin.
1-Deplasman takiminin kalecisi macin ikinci yarisi degil ilk yarida 20 li dakikalarda atildi. Oyunda endirek degil direk serbest vurusla basladi. Hakemin elini esv u isaret edecek sekilde havad la goremedik hic birimiz.
2-ceza sahasina giren oyuncunun rakibinin mudahalesiyle yerde kaldigini ve 5 numarali oyuncunun ikinci sari kartla oyundan atildigini yazmissiniz. Ceza sahasi icinde mudahale goren oyuncu varsa burda birde penalti olmasi lazim fakat musabakada hic penalti kullanilmadi. 5 numarali oyuncu kendi yari alaninda itirazlari sonucu ikinci sari kartla atildi oyundan.
3-hakem yardimcilarini yanina cagirdi demissiniz fakat o pozisyonda oyundan atilan iki oyuncunun hakemlere saldirmak icin sahaya girdiklerini ve yardimcilarin o yuzden hekemin yanina gittiklerini yazmamissiniz.

Ya dogru duzgun haber yapin yada birakin bu isi...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki…
MAÇ İÇİNDE NE GEÇMİŞSE AYNEN YAZMIŞSINIZ HAKEM ORTAMI ÇOK GERDİ YAZIK AMK.....

MAÇ İCİNDE OLANLARI YAZMİŞSINIZ HAKEMLERE DARP OLMADIGI HALDE DARP EDİLİYOZ DEMELERİ ÇOK SACMA YAZIK TÜRK FUTBOLUNU KATLEDIYOSUNUZ YALAN BEYANLARLA YAZIK.

BURDAN MAÇI PAYLAŞTIGINIZ IÇİN TŞK EDERİM HERZAMAN KULÜBLERİMİZE DESTEK OLMANIZ DİLEGİYLE......
Unknown dedi ki…
MAÇI HAKEM ÇOK GERDİ
Unknown dedi ki…
BURDAN MAÇLA ALAKALI SADECE ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM TÜRK FUTBOLUNU HAKEMLER KATLEDİYO ARKADAŞ YAZDIGIN YAZIYI OKUDUM SANA CVP VERİYOM NEYİN KAFASINDASIN HAKEM MAÇ BAŞINDAN SONUNA KADAR ORTAMIN AMK 5 NUMARA HAKEME SALDIRMADI SADECE SAHAYA GİRDİ TAKIM ARKADAŞLARI VE HOCASI DURDURDU VE HAKEM DENİLEN ŞAHIS KORKAKSA FUTBOLCUNUN SUÇU NE YAZDIGIN YAZIDA NE DEMEYE CALIŞIYON KAMİL MAÇI GÖTÜNLE Mİ İZLEDİN HAKEMLER YAPILMAYAN ŞEYLERİ RAPORLARINA YAZIYO FUTBOLCU KARDEŞLERİMİZEDE YAZIKKKKKK TARAFLI KONUŞMA SEN NE DEDİGİNİ BİLMİYONNNNNNNN....