MÜCADELECİ RUHUMUZU SAHAYA YANSITACAĞIZ...


Elmas Yalıspor ve Erzurumspor ile hazırlık maçı yapacak
Deplasmanlı Bölgesel Lig 13’üncü Grup’ta mücadele eden Zonguldakspor, ligin ikinci yarısında Antalya’da yaptığı kamp çalışması devam ediyor.
1 Ocak’tan bu yana Antalya’da yaptığı kamp sırasında hazırlık maçlarına ağırlık veren Zonguldakspor, Kozlu maçı öncesinde güç depoluyor.

Kampın ilk bir haftalık bölümünde kuvvete dayanıklı çalıştıklarını belirten Zonguldakspor’un tecrübeli Teknik Adamı Uğur Terzi yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kampın ilk bir haftasında kuvvete yönelik dayanıklılık çalışması yaparak kondisyon depoladık. İkinci haftasında  hazırlık maçlarına ağırlık verdik. Antalyaspor A2 Takımı ile oynadığımız hazırlık maçında  lig maçlarında fazla şans bulamayan oyuncuları, altyapıdan aldığımız  futbolcularımız ve yeni  transferlerimizi  oynattık. Onların son durumunu görme imkanı bulduk. Bu maçta yenilmemize rağmen genç oyuncularımız zaman zaman iyi mücadele örneği sergilediler.Sarıyer ile oynadığımız maçta ise  ideal 11’e yakın kadro ile çıktık.  Rakibimiz yabana atılacak bir ekip değil.İkinci Lig takımı.Bizden iki lig üstte oynayan güçlü bir ekip. Bizim karşısına tam kadro ile çıktılar. Bizim oyuncularımız bu maçta çok iyi bir mücadele örneği sergilediler. Futbolcularımızın performansı üst düzeye yakındı. 90 dakika boyunca mücadele ettiler. Koşan, pozisyon üreten, gol arayan takım bizdik.2-0 geriye düşmemize rağmen  maçı bırakmadık. Mücadeleci ruhumuzu sahaya yansıttık.90 dakika boyunca maçı bırakmadık.Bir de penaltı  atışından yararlanamadığımız karşılaşma 2-2 berabere sonuçlandı.Bu  hazırlık maçlarında alınan sonuçlar önemli değil. Oyuncularımızın son durumunu görme  açısından lig öncesinde iyi bir prova oluyor. Futbolcularımızın sergilediği performans bizi ikinci yarı  öncesi mutlu ediyor.


11 Ocak’ta Yalıspor, 14 Ocak’ta da  Erzurumspor ile birer hazırlık maçı daha yapacağız. 16 Ocak’ta kampı tamamlayım Zonguldak’a deneceğiz.
Döndüğümüzde maç haftasına girmiş olacağız.22 Ocak’ta oynayacağımız  Kozlu maçına kadar hazırlıklarımıza kendi tesislerimizde devam edeceğiz.”
Terzi yeni transferlerin  takıma yavaş yavaş uyum sağlamaya başladığını,  yaş statüsüne takılmayan bir kaleci alıp transferleri kapatacaklarını sözlerine ekledi.



(Haber: Ercan Aygün)
http://www.demirmedya.net/

Yorumlar